MedWatch

Anders Hedegaard om GN-exit: "Jeg har fået et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til"

Det er et attraktivt job fra en virksomhed i udlandet, der har fået Anders Hedegaard til at sige sin stilling op i høreapparatskoncernen GN Hearing, hvor han de sidste godt fire år har været adm. direktør. Dialogen med den nye arbejdsgiver har stået på i "nogle uger," forklarer den afgående topchef.

GN Hearing skal have ny topchef efter Anders Hedegaard, som forlader selskabet til fordel for en stilling som adm. direktør i en virksomhed uden for Danmark. | Foto: GN Resound, PR

Det var noget af en bombe, Anders Hedegaard lod springe, da han sent onsdag bankede på døren hos bestyrelsesformand Per Wold-Olsen, og lod ham vide, at han fra dags dato siger sin stilling op som adm. direktør for høreapparatsgiganten GN Hearing efter fire et halvt år i chefstolen.

Men et tilbud fra en virksomhed i udlandet var så godt, at den 57-årige Anders Hedegaard ikke kunne sige nej.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier