MedWatch

Coloplast-konkurrent halter en smule og nedjusterer salgsprognose

Boston Scientific kunne i årets tredje kvartal ikke opfylde analytikernes forventninger til salget og nedjusterer samtidig sine forventninger til årets omsætning.

Foto: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Boston Scientific, som er en konkurrent til danske Coloplast, har nedjusteret sine forventninger til blandt andet omsætningen for resten af året. De nye omsætningsforventninger ligger nu i niveauet 9,79-9,83 mia. dollar, hvor selskabet før så omsætningen i niveauet 9,80-9,88 mia. dollar.

Det er samtidig en smule under konsensus, som er 9,85 mia. dollar ifølge estimater indsamlet af Bloomberg.

Medicokoncernen, som konkurrerer med Coloplast på markedet for urologiprodukter, nedjusterer også sine forventninger til indtjeningen per aktie for helåret.

Det er dog stadig inden for analytikernes forventninger, da konsensus er 1,40 dollar per aktie. Selskabet nedjusterer til niveauet 1,38-1,40 dollar per aktie fra tidligere 1,37-1,41 dollar per aktie.

Det skriver Bloomberg News.

I tredje kvartal landede omsætningen på 2,39 mia. dollar, mens analytikerne havde ventet et nettosalg på 2,40 mia. dollar. Inden for urologi landede omsætningen på 303 mio. dollar, hvilket var en forbedring i forhold til samme periode sidste år, hvor tallet endte på 274 mio. dollar.

I både første og andet kvartal overgik Boston Scientific analytikernes forventninger til både omsætningen og indtjeningen per aktie. Investorerne reagerer dog ved at sende aktien ned med 2,2 pct. på formarkedet.

Coloplast-rival køber producent af prostatakræftbehandling i milliardhandel Coloplastrival overgår egne og markedets forventninger 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier