MedWatch

WDH-topchef: Nye produkter skal vinde yderligere territorium hos krigsveteraner

William Demant har lanceret en række nye produktudgaver, som skal hjælpe selskabet med at kapre yderligere markedsandele hos amerikanske Veterans Affairs, siger selskabets adm. direktør.

Søren Nielsen, adm. direktør hos William Demant, jagter større markedsandele. | Foto: William Demant

William Demant har godt gang i salget til den offentlige amerikanske salgskanal Veterans Affairs (VA), der tilpasser høreapparater til militærveteraner.

Og med lanceringen af en stribe nye custom-produkter - i særligt familien af trådløse topprodukter, Oticon Opn - satser det danske selskab på at kunne vinde endnu flere markedsandele hos VA, hvor selskabet nu er den næststørste aktør.

Blandt lanceringerne er blandt andet det mindste høreapparat, som Oticon nogensinde har produceret, og særligt det produkt er der store forventninger til.

"Vi har fået en rigtig god feedback på lanceringen, og vi tror, at det kan hjælpe os til vinde flere markedsandele," siger Søren Nielsen, der er administrerende direktør hos William Demant Holding, i forbindelse med selskabets præsentation ved den årlige EUHA-messe i Hannover.

Lancerer næste måned

De nye produkter bliver lanceret hos VA i november, der er et af de to årlige lanceringsvinduer hos salgskanalen.

"Custom-produkterne er klar til VA i november, og vi håber på, at det kan hjælpe os til at vinde endnu flere markedsandele der," siger Søren Nielsen.

Ud over custom-produkterne under Oticon-brandet lancerer William Demant Holding også lignende produkter i de sekundære brands, Bernafon og Sonic.

Endelig er der også blevet lanceret en stribe nye lavprisprodukter under alle tre brands.

I september havde William Demant Holding en markedsandel hos VA på 19,7 pct. målt på antallet af solgte enheder. Andelen er vokset kraftigt siden lanceringen af Oticon Opn hos VA.

I den periode har William Demant Holding også overhalet den danske rival GN Hearing, der i september så sin markedsandel falde til 16,2 pct.

William Demant præsenterer nye Opn-udgaver ved EUHA-messe

William Demant vinder terræn hos veteraner i USA - GN og Widex bakker 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier