MedWatch

William Demant præsenterer nye Opn-udgaver ved EUHA-messe

Nye versioner af høreapparatet Oticon Opn vil blive lanceret ved den kommende branchemesse i Tyskland, fortæller William Demant.

Foto: WDH, PR

William Demant Holding vil benytte dette års messe hos den europæiske brancheforening for audiologer - Europäische Union der Hörakustiker (EUHA) - til at præsentere flere udgaver af selskabets storsælgende topprodukt inden for høreapparater, Oticon Opn.

William Demant er nemlig klar med en stribe custom-apparater i Opn-familien, som er særligt tilpasset brugerne.

Med i pakken er blandt andet det mindste høreapparat, som Oticon nogensinde har produceret - men med alle fordelene fra Oticon Opn-teknologien.

Ifølge selskabet selv er miniudgaven af Opn usynlig i ørerne på otte ud af ti brugere, og samtidig får brugerne generelt muligheden for at få høreapparater, der er tilpasset individuelt.

"Oticon Opn-høreapparaterne forbliver et højdepunkt, fordi det fortsætter med at hjælpe audiologer med at tilbyde høreapparatbrugere betydelige livsændrende fordele. Introduktionen af vores nye custom-apparater vil hjælpe audiologerne med at møde mere forskellige behov og præferencer," siger Ole Asboe Jørgensen, der er direktør for Oticon-brandet hos William Demant Holding, i en meddelelse.

William Demant Holding vil desuden benytte EUHA-messen til at præsentere lavprisproduktet Oticon Siya, ligesom der vil være opdateringer fra selskabets kirurgiske division, Oticon Medical, på plakaten.

EUHA-messen løber af stablen fra og med onsdag til og med fredag i Hannover i Tyskland.

William Demant Holding afholder sin præsentation ved messen onsdag eftermiddag.

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier