MedWatch

Opstartsselskab vil lave en succes ud af varmt blod til forsvaret

Med en europæisk godkendelse i hus er danske Mequ klar til at erobre kunder blandt de europæiske militærstyrker med sin nye blodvarmer og vender også blikket mod USA.

Foto: Mequ

Det tog længere tid end planlagt for det danske opstartsselskab Mequ at få en europæisk godkendelse, et CE-mærke, i hus til sit hovedprodukt. Meget længere tid faktisk, men nu er selskabet parat til at begynde salget i Europa.

Da MedWatch sidste gang talte med Mequs adm. direktør Ulrik Krogh Andersen, havde han en ambition om, at man kunne lancere selskabets produkt i 2016, men det viste sig at være lidt for optimistisk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier