MedWatch

Chemometec-chef øjner guld efter første salg af topprodukt

Chemometec solgte over sommeren det første eksemplar af sit topprodukt Xcyto, og adm. direktør Michael Eising forventer at sælge flere eksemplarer i indeværende regnskabsår. 

Adm. direktør Michael Eising og resten af Chemometec forventer at sælge flere Xcyto-instrumenter frem mod næste sommer. I forvejen har selskabet tjent millioner på at sælge celletælleren NC-200, som også ses på billedet. | Foto: Chemometec

Da Allerød-virksomheden Chemometec tidligere på måneden offentliggjorde sit årsregnskab, kunne selskabet samtidig fortælle, at det over sommeren havde solgt det første instrument fra sin Xcyto-produktlinje.

Og selskabet forventer nu at sælge flere Xcyto-instrumenter i løbet af det indeværende regnskabsår, fortæller Michael Eising, adm. direktør i Chemometec, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier