MedWatch

J&J køber tysk selskab bag 3D-printede implantater

Det tyske medicoselskab Emerging Implant Technologies, som producerer 3D-printede titaniumimplantater, bliver nu en del af den amerikanske storkoncern Johnson & Johnson.

Foto: /Ritzau Scanpix/AP/Mel Evans

Verdens største life science-selskab, amerikanske Johnson & Johnson, overtager det privatejede tyske selskab Emerging Implant Technologies. Det skriver J&J i en pressemeddelelse.

Det tyske selskab udvikler og producerer 3D-printede titaniumimplnatater, som bruges i forbindelse med stivgørende rygoperationer kaldet spondylodese, eller spinal fusion surgery på engelsk.

Selskabets implantater består af en "åben og sammenkoblet porøs struktur", som gør det muligt for patientens egne knogler at gro sammen med implantatet.

Opkøbet, som J&J ikke afslører værdien af, sker gennem det tyske datterselskab Johnson & Johnson Medical GmbH under koncernens medicodivision, Johnson & Johnson Medical Devices Companies.

Emerging Implant Technologies vil blive en del af J&J's ortopædiske division, DePuy Synthes.

Dansk opstartsselskab vil lancere 3D-printede knogleimplantater i 2019 

Medicoiværksættere sikrer sig 5 mio til at udvikle 3D-printede knogleimplantater 

3D får Coloplasts produkter hurtigere på markedet 

Aarhusiansk 3D-implantat søger nyt hjem 

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier