MedWatch

Nyt milliontab i Labflex

For andet år i træk viser regnskabet for laboratoriefirmaet Labflex et stort underskud. Ledelsen forventer for 2018 endnu et år med tab.

Medicorigmanden Lars Foghsgaard og hans tre børn taber endnu en gang penge på laboratoriefirmaet Labflex.

Således kommer Labflex Holding ud med et underskud på 76 mio. kr., hvoraf datterselskabet Labflex taber 48 mio. kr, skriver Dagbladet Børsen.

Ifølge adm. direktør Stig Blicher var årets underskud dog forventet på ledelsesgangen.

"Ja, det var forventet, at det kom ud på det niveau. Vi lagde en plan i starten af 2017, og den følger vi," siger han til avisen. Som årsag til underskuddet peger han på de samme mislykkedes projekter, som i 2016 også førte til et underskud i selskabet.

Foghsgaard-familien købte i 2017 selskabet tilbage efter at samme familie blot 15 måneder tidligere havde solgt 55 pct. af selskabet til det norske investeringsfirma Credo Partner i forbindelse med et generationsskifte.

For indeværende regnskabsår forventer Stig Blicher et etcifret milliontab, før 2019 gerne skulle byde på et nyt plus, skriver avisen.

Medicorigmand har formøblet en fjerdedel af familieformuen efter et rædselsår Trecifret millionunderskud tynger familieejede Labflex Labflex må indstille sig på ny turnaround Rigmand køber livsværk tilbage fra kapitalfond

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier