MedWatch

Royalt fremstød skal sælge dansk life science til italienere

En stribe danske life science-virksomheder drager til november til Italien, hvor de sammen med Kongehuset skal skabe opmærksomhed om danske produkter.

Sammen med en række danske virksomheder deltager Kronprinseparret til november i et erhvervsfremstød til Italien. | Foto: /Ritzau Scanpix/Mathias Løvgreen Bojesen

Med Kronprinseparret som spydspids drager en delegation af danske virksomheder og repræsentanter for det officielle Danmark senere i år til den italienske hovedstad, Rom.

Målet er at skabe opmærksom omkring blandt andet dansk life science i en nation, der har en af verdens højeste forventede levealdre og udsigt til et kommende ældreboom, der gør støvlelandet til et attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier