MedWatch

Høreapparatsgiganter frygter ikke Apple

En ny Apple-funktion og muligt varsel om tech-gigantens indtog på markedet for høreapparater er ikke en trussel for de etablerede spillere på markedet for høreapparater, mener flere af industriens allerstørste aktører. Tværtimod kan Tim Cook & co. vise sig at udgøre en fordel, lyder det.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Mark Lennihan

Der er hverken panderynken eller begyndende grå hår at spore hos to af verdens største producenter af høreapparater som følge af tech-giganten Apples nylige introduktion af selskabets Live Listen-funktionalitet i sine trådløse Airpods-hovedtelefoner.

Flere analytikere har ellers udlagt den nye funktionalitet fra Apple som en potentiel trussel for de etablerede høreapparatspillere på markedet for især de svagt til mildt høretabsramte og i øvrigt tolket Apples flirten med listening devices som et første skridt på vejen mod et mere koordineret indtog i branchen for produktion og salg af høreapparater.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier