MedWatch

Tidligere Exiqon-chefer rejser 30 mio kr til nyt selskab

Seks måneder efter at Exiqons tidligere adm. direktør og finansdirektør trådte ind i life science-selskabet Samplix, har de nu rejst 30 mio. kr., og sammen med en lille skare forhenværende ansatte accelerer man udviklingen frem mod en lancering i 2019.

Foto: Ritzau Scanpix/Kasper Palsnov

Egentlig sigtede Lars Kongsbak og Hans Henrik Chrois Christensen ”kun” efter at rejse 2-3 mio. euro (cirka 15-22 mio. kr.) til det lille opstartsselskab Samplix. I stedet er man nu endt på 4 mio. euro - væsentligt mere end ventet.

”Vi har fået en utrolig positiv feedback fra investorerne, hvilket har gjort det muligt at rejse lidt mere kapital på nuværende tidspunkt, og så er planen at fortsætte dialogen med henblik på en yderligere kapitalrejsning ved en senere lejlighed,” siger Lars Kongsbak til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier