MedWatch

Coloplast-konkurrent løfter salget 14 pct men går tilbage på stomi

Den britiske Coloplast-konkurrent Convatec har formået at løfte sin omsætning med 14 pct. i første kvartal af 2018 sammenlignet med samme periode sidste år. Kontinens og sårpleje trak op, mens stomiforretningen haltede efter.

Foto: Colourbox

Convatec, den britiske konkurrent til Coloplast som blandt andet er ejet af Novo Holdings, har offentliggjort sine salgstal for de første tre måneder af 2018, som viser en vækst på 14 pct. i forhold til samme periode sidste år.

Af de 14 pct. kom ca. 4 pct. fra organisk vækst, mens resten var drevet af medvind på valutamarkederne og opkøbet af distributøren J&R Medical i marts.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier