MedWatch

Medstifter overtager medico-konsulenthus efter direktør-stop

Konsulentfirmaet Danish Medical Devices Consulting har sagt farvel til dets ene direktør, der dog fortsætter i virksomheden som deltids-konsulent.

Danish Medical Devices Consulting havde i 2017 et beskedent underskud. | Foto: Colourbox

Poul Schmidt-Andersen har forladt konsulenthuset Danish Medical Devices Consulting, som han selv var med til at stifte i 2012 sammen med Liselotte Blond Sørensen.

Det fremgår af en indberetning til det centrale virksomhedsregister, cvr.

I forbindelse med sin exit fra selskabet har Poul Schmidt-Andersen desuden solgt sin ejerandel til Sørensen Holding, der ejes i fællesskab af Liselotte Blond Sørensen og Morten Sørensen.

"Da jeg har nået skelsår og alder for at kunne pensionere mig, har jeg besluttet at sælge min halvdel i firmaet og arbejde videre på deltid tilknyttet virksomheden som underleverandør i rollen som senior konsulent," oplyser Poul Schmidt-Andersen til MedWatch.

Danish Medical Devices Consulting væsentligste aktiviteter består i at yde rådgivning i udvikling af medicinsk udstyr, rådgivning i etablering af kvalitetssystemer til fremstilling af medicinsk udstyr, afholdelse af kurser for uddannelse af kunder samt disses medarbejdere, auditering af medicinsk udstyrs dokumentation, rådgivning ved udarbejdelse af tekniske kontrakter mellem kunder og disses leverandører, fungere som europæisk repræsentant for kunder uden for EU samt investering i værdipapirer.

Selskabet har i marts aflagt regnskab for 2017, der viste et beskedent underskud på knap 2000 kr.

Ved udgangen af regnskabsåret havde Danish Medical Devices Consulting en egenkapital på 80.000 kr.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier