MedWatch

Det private marked drev høreapparatsalget frem i USA i første kvartal

Salget af høreapparater på det amerikanske marked, der er verdens største enkeltmarked, er i første kvartal i 2018 steget med 5,7 pct.

Foto: Mik Eskestad

Øget efterspørgsel fra det private marked har i første kvartal i 2018 drevet salget af høreapparater frem med 5,7 pct.

Det viser en statistik fra Hearing Industries Association, HIA, skriver hearingreview.com.

Salget af høreapparater på det private marked er i de tre første måneder af 2018 steget 7,2 pct. i forhold til samme periode sidste år.

Salget i den offentlige salgskanal Veteran Affairs, VA, der tilpasser høreapparater til militærveteraner, er omvendt gået marginalt tilbage i første kvartal i 2018. Faldet ligger på 0,5 pct. i forhold til samme periode sidste år. Salget er over de seneste tre år steget 7,3 pct.

Hus supermarkedskæden Costco, der udgør en væsentlig del af det private marked, er der fortsat masser af fremgang at spore, skriver hearingreview.com.

Kæden estimeres at øge salget med mellem 5 og 8 pct. årligt, men der er ikke nogen officielle tal for udviklingen.

De to danske selskaber GN Hearing og William Demant Holding er nogle af de største leverandører til VA og henter generelt en stor andel af deres salg på det amerikanske marked.

Forsiden lige nu

Nyt milliontab i Labflex

For andet år i træk viser regnskabet for laboratoriefirmaet Labflex et stort underskud. Ledelsen forventer for 2018 endnu et år med tab.

David Solomon lander nyt topjob

Mindre end tre måneder efter at være trådt tilbage som adm. direktør i amerikansk biotekselskab efter kontrovers om brug af et kreditkort er den tidligere Zealand Pharma-topchef David Solomon atter tilbage i direktørstolen. Denne gang i et britisk biotekselskab.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier