MedWatch

Det private marked drev høreapparatsalget frem i USA i første kvartal

Salget af høreapparater på det amerikanske marked, der er verdens største enkeltmarked, er i første kvartal i 2018 steget med 5,7 pct.

Foto: Mik Eskestad

Øget efterspørgsel fra det private marked har i første kvartal i 2018 drevet salget af høreapparater frem med 5,7 pct.

Det viser en statistik fra Hearing Industries Association, HIA, skriver hearingreview.com.

Salget af høreapparater på det private marked er i de tre første måneder af 2018 steget 7,2 pct. i forhold til samme periode sidste år.

Salget i den offentlige salgskanal Veteran Affairs, VA, der tilpasser høreapparater til militærveteraner, er omvendt gået marginalt tilbage i første kvartal i 2018. Faldet ligger på 0,5 pct. i forhold til samme periode sidste år. Salget er over de seneste tre år steget 7,3 pct.

Hus supermarkedskæden Costco, der udgør en væsentlig del af det private marked, er der fortsat masser af fremgang at spore, skriver hearingreview.com.

Kæden estimeres at øge salget med mellem 5 og 8 pct. årligt, men der er ikke nogen officielle tal for udviklingen.

De to danske selskaber GN Hearing og William Demant Holding er nogle af de største leverandører til VA og henter generelt en stor andel af deres salg på det amerikanske marked.

Forsiden lige nu

Teva dropper Neurosearch-projekt: "Det var en svær beslutning"

Israelske Teva har endegyldigt stoppet udviklingen af lægemiddelkandidaten pridopidin, som stammer fra danske Neurosearch og tidligere var danskernes hovedkandidat. "Det var en svær beslutning," lyder det fra det israelske selskab, mens Neurosearch-topchef Allan Andersen påpeger, at man hele tiden har set projektet "som en lodseddel".

Novo Nordisk tester nyt program i USA: "Tag din medicin og du får den billigere"

Novo Nordisk har indgået en ny aftale i USA om en pilotprojekt, hvor diabetespatienter kan optjene rabatter på selskabets lægemidler ved for eksempel at tage deres medicin og forny deres recepter til tiden. Ifølge selskabet er det første af en række projekter, man vil teste for at nedbringe amerikanske patienters egenbetaling til medicin.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier