MedWatch

Life-partners vinder Welfare Tech-pris

Selskabet Life-partners, der udvikler digitale løsninger til pleje- og sundhedssektoren, vandt torsdag klyngenetværket Welfare Techs årspris.

Foto: Life-Partners PR

Klyngenetværket Welfare Tech, der samler aktører inden for sundheds- og velfærdsteknologi, uddelte torsdag for anden gang prisen Welfare Tech Award, der gives til et af netværkets medlemmer.

Prisen gik i 2018 til virksomheden Life-partners, der har udviklet tjenesten Life-manager, der er et kommunikations- og planlægningsværktøj, der hjælper borgere i hjemmeplejen, på plejehjem og bosteder samt i socialpsykiatrien til en nem og overskuelig hverdag.

"Life-partners er en rollemodel for det værdiskabende samarbejde mellem offentlige og private aktører, hvor der på området for ny teknologi er brug for samarbejdspartnere, og ikke blot leverandører. Life-partners går helhjertet ind i at skabe det rigtige match mellem borgere og teknologi, og de sikrer forankring hos medarbejdere via et stærkt samarbejde," lyder det blandt andet i dommerpanelets motivation for at tildele Life-partners prisen.

Øvrige nominerede var Wellness-Nordic og CoLab Recovery & Rehab.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier