MedWatch

Jefferies: "GN er vores foretrukne høreapparatnavn"

"GN forbliver vores foretrukne høreapparatnavn og er godt positioneret til at levere igen i 2018," hedder det i en ny analyse fra Jefferies. Finanshuset ser et enormt potentiale i den danske koncern, der endnu ikke er indregnet i aktiekursen.

Amerikanske Jefferies ser et stort lys i danske GN Group, der tjener sine penge på primært høreapparater og headsets gennem selskabets to divisioner, GN Hearing og GN Audio.

Efter en lidt svær periode er GN-aktien på det seneste kommet godt igen, men der er fortsat masser af potentiale, hvis man spørger Jefferies, der har anbefalingen "køb" af GN med et tilhørende kursmål på 240 kr.

Amerikanerne ser fortsat GN Hearing som det foretrukne selskab i høreapparatsektoren, og headset-divisionen, GN Audio, der leverede fremragende resultater i 2017, kan meget vel fortsætte de gode takter i år.

"GN forbliver vores foretrukne høreapparatnavn og er godt positioneret til at levere igen i 2018. På trods af de seneste konkurrerende lanceringer venter vi, at GN Hearings momentum vil fortsætte - understøttet af en ung og komplet produktportefølje og et let sammenligningsgrundlag for første halvår 2018," skriver Jefferies i et analysenotat.

Finanshuset henviser til lanceringen af produktfamilien Resound Linx 3D, som GN Hearing lancerede i april sidste år og sendte på markedet i månederne efter. Produktet kom med i den offentlige amerikanske salgskanal Veterans Affairs (VA) i november.

Dermed fik GN Hearing fulgt op på lanceringer af en stribe nye trådløse produkter fra samtlige af de største konkurrenter over de seneste år.

Audio kan overgå egne forventninger igen

For GN Audio ser Jefferies igen mulighed for, at selskabets egne forventninger kan blive overgået i år, ligesom tilfældet var det i 2017.

"I Audio ser vi plads til en accelererende vækstprofil og upside i forventningerne," skriver Jefferies i analysen.

GN Group venter selv en organisk vækst på "mere end" 6 pct. i GN Hearing i 2018 samt en vækst på "mere end" 7 pct. i GN Audio. Driftsmarginen (EBITA) ventes at blive "mere end" 20 pct. for GN Hearing og "mere end" 17 pct. for GN Audio.

Sidste år fik GN Hearing en samlet organisk vækst på lige godt 6 pct., efter at væksten startede svagt ud, men blev løftet gradvist hen over året som følge af lanceringen af Resound Linx 3D.

Og en så stærk vækst kan sagtens gentages i år.

"Vi vurderer, at GN Hearing er godt positioneret til at levere mere end 6 pct. i organisk vækst i 2018," skriver Jefferies, der samtidig venter en organisk vækst på omtrent 9 pct. i GN Audio i år - hvilket altså igen vil overgå selskabets egne forventninger pænt.

Og de udsigter er endnu ikke fuldt ud afspejlet i aktiekursen for GN, vurderer Jefferies, der altså har et kursmål på 240 kr.

Torsdag formiddag falder GN-aktien med 0,7 pct. til 220,30 kr. År til dato er aktien dog steget med knap 10 pct.

Ny amerikansk fremgang til GN Hearing 

GN vil have Leo Pharma-topchef ind i bestyrelsen 

Bernstein sænker anbefaling til GN-aktie 

Finanshus sænker anbefaling og kursmål for danske høreapparatkoncerner 

Mere fra MedWatch

EU-lande blåstempler nye beføjelser til agentur

Det europæiske center for sygdomsforebyggelse og -kontrol, ECDC, får nu nye muskler til kontrol og netværksopbygning i kampen mod fremtidens epidemier. ”Dagens aftale er lig med state-of-the-art overvågning,” siger EU-topfolk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier