MedWatch

Finanshuse løfter William Demant-kursmål efter forrygende årsregnskab

To store finanshuse har hævet sine kursmål på William Demant-aktien betydeligt efter et stærkt årsregnskab fra høreapparatkoncernen.

Foto: WDH, PR

William Demant får hævet sit kursmål hos finanshuset Jefferies til 165 kr. fra 146 kr., fremgår det af et analysenotat finanshuset.

Og samtidig får man hævet sit kursmål hos Credit Suisse til 205 kr. fra 185 kr. Det skriver Bloomberg News.

Jefferies fastholder en "underperform"-anbefaling på aktien, mens Credit Suisse også fastholder "neutral".

Det kommer efter at William Demant leverede et stærkt regnskab for 2017 torsdag morgen, som medførte et stort spring i aktieprisen torsdag på 6,9 pct. til rekorden 210,6 kr.

Selskabet kunne notere sig en organisk vækst på 9 pct. i 2017. Samtidig kunne alle divisioner vise en vækst, der var bedre end den generelle i markedet. Nøglen i væksten har været i engrossalget i høreapparater, hvor der var en organisk vækst på 11 pct.

Den gennemsnitlige salgspris er steget 5 pct. i år 2017, vurderer Jefferies, men finanshuset peger på, at det mere er undtagelsen end normen.

Jefferies vurderer, at der over den kommende periode stadig vil være intens konkurrence på markedet og et volumenskifte mod store detailkæder og et geografisk miks mod nye markeder (emerging markets).

Derfor venter finanshuset en udhuling af de gennemsnitlige salgspriser på 1-2 pct.

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier