MedWatch

Coloplast-konkurrent forventer at øge omsætningen med små 10 pct.

Det britiske selskab Smith & Nephew, der er en af danske Coloplasts konkurrenter, forventer at øge omsætningen i 2018 med 7-8 pct.

Foto: Smith & Nephew / PR

Det britiske selskab Smith & Nephew, der er en af danske Coloplasts konkurrenter, forventer at øge omsætningen i 2018 med 7-8 pct., og den underliggende omsætning forventes at blive øget med 3-4 pct., skriver Bloomberg News.

2017-regnskabet fra selskabet viser, at den årlige omsætning ligger omkring, hvad analytikerne havde forventet. Omsætningen var 4,8 mia. dollar, mens analytikerne forventede 4,9 mia. dollar. Omsætningen for fjerde kvartal var 1,3 mia. dollar.

Indtjeningen per aktie lød for hele 2017 på 87,9 cent, mens udbyttet lå på 22,7 cent per aktie.

"Det er endnu et år med forbedret udvikling, der er drevet af vores stærke produkter og innovation," siger direktøren, Oliver Bohuon, ifølge Bloomberg News.

Coloplast-rival køber op for 6,88 mia

Coloplast-konkurrent har tilbagegang i sårpleje

Coloplast-rival køber op i milliardhandel 

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier