MedWatch

GN starter nyt forretningsområde for intelligente høreløsninger

GN Hearing slår pjalterne sammen med selskabets andet ben, GN Audio, om et helt nyt forretningsområde, der skal lave headset til soldater. Markedet for den type produkter er på omtrent tre mia. kr.

GN Hearing, høreapparatsdivisionen i GN Store Nord, går nu sammen med GN Audio, det andet af selskabets divisioner, og danner et nyt forretningsområde med navnet GN Falcon. | Foto: Albert Rønning Andersson

GN Hearing, høreapparatsdivisionen i GN Store Nord, går nu sammen med GN Audio, det andet af selskabets divisioner, og danner et nyt forretningsområde med navnet GN Falcom. Det skal producere særlige headset til soldater, der udmærker sig ved at beskytte godt mod støj, og som samtidig kan gøre soldaten opmærksom på lydkilder hele vejen rundt.

”Det nye headset bygger på de store teknologiske fremskridt, vi har gjort inden for surround sound, hvor du præcist kan høre, hvor alle lyde kommer fra. Det er naturligvis også vigtigt i militære situationer,” siger Anders Heedegaad, adm. direktør i GN Hearing til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier