MedWatch

Acarix starter studie af håndholdt hjerteudstyr

Det danske medicoselskab Acarix, som sidste år gik på børsen i Sverige, indleder nyt studie af selskabets CADScor System til diagnosticering af koronararteriesygdom. Resultaterne ventes klar i begyndelsen af 2020, og målet er at udbrede teknologien til flere end de tre lande, det allerede er lanceret i.

CADScor-systemet består af minicomputerenheden CADScor og et særligt hjerteplaster, som kan hjælpe med at diagnosticere patientspecifik koronararteriesygdom, - på mindre end 8 minutter. | Foto: PR

Det danske medicoselskab Acarix, som er spundet ud fra Coloplast i 2009, sætter gang i et omfattende multicenter-studie af dets hovedaktiv, det såkaldte CADScor System til ikke-invasiv akustisk diagnosticering af koronararteriesygdom (CAD).

Studiet har blandt andet til formål at give yderligere evidens for effekten af ​​metoden, at dokumentere de positive virkninger på sundhedsøkonomien samt at udbrede anvendelsen og systemet til at omfatte flere end de tre lande, Danmark, Sverige og Tyskland, det allerede er lanceret i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

EU-lande blåstempler nye beføjelser til agentur

Det europæiske center for sygdomsforebyggelse og -kontrol, ECDC, får nu nye muskler til kontrol og netværksopbygning i kampen mod fremtidens epidemier. ”Dagens aftale er lig med state-of-the-art overvågning,” siger EU-topfolk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier