MedWatch

Venturefond rejser 2 mia kr til ny fond med fokus på medico

Hollandske LSP Life Science Partners har hentet 280 mio. euro, ca. 2 mia. kr., til sin nye fond på life science-området. LSP har tidligere investeret i to børsnoterede danske biotekvirksomheder.

Foto: Colourbox

Venturefonden LSP Life Science Partners har afsluttet kapitalrejsningen til sin anden fond med fokus på især medico, diagnostik og digitale sundhedstjenester.

I en pressemeddelelse oplyser venturefonden således, at den har rejst 280 mio. euro, ca. 2 mia. kr. til fonden, der har fået navnet LSP Health Economics Fund 2, der skal fordeles mellem ca. 15 europæiske og amerikanske selskaber med produkter, der er tæt på eller allerede er sendt på markedet og har potentiale til sænke omkostningerne i sundhedsvæsnet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier