MedWatch

Danske opstartsvirksomheder skal have udenlandsk talent for at lykkes

Hvis danske opstartsselskaber skal lykkes internationalt kræver det, at man hurtigt skal inkludere udenlandsk talent i organisationen, siger Novo Seeds. Tiltrækning af den type profiler kræver dog ligeså meget held og timing, som et godt netværk, mener en af den type virksomheder.

Foto: Colourbox

Evnen til at tiltrække internationalt talent er fuldstændig afgørende for, at nye danske life science-selskaber lykkes. Både når det kommer til investorer og bestyrelse, men også i ledelsen og blandt medarbejderne. Det mener Søren Møller, der er ledende partner i Novo Seeds.

”Biotek er en dybt specialiseret og global branche, og derfor er det også vigtigt for opstartsselskaber at søge efter et internationale kompetencer til virksomheden på et tidligt tidspunkt. Det er en del af modningsprocessen, når virksomhederne skal vokse sig stærkere,” siger han til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier