MedWatch

Midtjysk alliance løfter velfærdsteknologi

En lang række midtjyske kommuner er gået sammen om at drøfte medicinhåndtering, og det nyder et dansk velfærdsteknologisk selskab godt af.

Dosesystems udstyr til medicindosering er blevet behandlet i Medicinerfaggruppen, hvor 14 midjyske kommune kan udveksle erfaringer.

Medicinhåndtering er så stor en udfordring i de danske kommuner, at 14 midtjyske af slagsen vil gøre noget mere ved det. Og det skal komme virksomhederne til gode i lige så høj grad som kommunerne.

I omkring et år har velfærdsteknologiske repræsentanter fra 14 midtjyske kommuner arbejdet sammen i et projekt under MTIC (Medtech Innovation Consortium) for at trække på hinandens erfaringer i forsøget på at komme udfordringerne til livs.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier