MedWatch

Innovationsmiljø: Digitale iværksættere glemmer brugerne

Nye tech-virksomheder, som vil ind på sundhedsmarkedet, har en tendens til at udvikle løsninger ud fra egne idéer om behov uden at involvere slutbrugerne – eller dem, der skal betale for produktet. Det skal der laves om på, lyder det fra Pre-Seed Innovation.

Foto: Colourbox

Alt for mange teknologivirksomheder udvikler løsninger og produkter til sundhedsindustrien uden reelt at kende til målgruppens behov. Sådan lyder det fra Investment Manager Anders Kjær med fokus på life science fra innovationsmiljøet Pre-Seed Innovation.

Han står derfor bag et nyt initiativ, der skal bringe iværksættervirksomhederne tættere på slutbrugerne, når Pre-Seed afholder en konference under overskriften Product market fit for health startups”  i starten af december.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier