MedWatch

Medico & Rehab

Radiometer rammer rekordniveau på top og bundlinje

Danske Radiometer har stor succes med salget af virksomhedens blodgasmåleudstyr og kom ud af 2019 med rekorder på både top- og bundlinje. Selskabet halverede samtidig sin egenkapital efter en udbyttebetaling på 8,75 mia. kr. til den amerikanske ejer Danaher.

Dansker bliver formand for EU-netværk for medicinsk udstyr

Lægemiddelstyrelsens sektionsleder for medicinsk udstyr, Thomas Wejs Møller, er valgt til formand for et netværk bestående af europæiske kollegaer. Han skal dermed stå i spidsen for gruppen, mens de nye medicoforordninger skal implementeres i EU.

Lif i klyngestrid med Welfare Tech: "Vi holder døren åben"

Selvom Welfare Tech er gået enegang og har afvist at være en del af en bred, fælles ansøgning om at drive en fremtidig superklynge, holder Lægemiddelindustriforeningen fast i håbet om, at parterne finder en løsning på uoverensstemmelserne. Myndighederne afviser ikke muligheden, selvom ansøgningsprocessen nu er i gang.

Strid blandt ansøgere sår tvivl om ny sundhedsklynge

Forhandlingerne om fremtidens superklynge for life science er gået i hårdknude, og den eksisterende klynge Welfare Tech står nu alene med sin ansøgning om at drive den kommende organisation, mens brancheorganisationer, universiteter, regioner og andre har samlet sig om en konkurrerende ansøgning.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier