MedWatch

Medico & Rehab

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Ambu sænker forventninger til udråbt vækstmotor

Ambus seneste nedjustering skyldes til dels, at medicoselskabets store forventninger til sit duodenoskop ikke er blevet indfriet, og topchef Britt Meelby Jensen fortæller, at de fremover ikke udpeger duodenoskopet som den store vækstmotor i virksomheden.

Ambu vil fordele fyringsrunde over flere lande

Den nye topchef hos Ambu, Britt Meelby Jensen, fortæller, at medicoselskabet vil sprede sin udmeldte fyringsrunde af 200 ansatte over flere forskellige lande, hvor den lokale lovgivning afgør, hvornår de enkelte medarbejdere får besked.

Ambu vil spare 250 mio. kr. og nedjusterer

Medicoselskabets beslutning om at iværksætte et program for at reducere omkostningerne forventes at resultere i en årlig besparelse på 250 mio. kr. for regnskabsåret 2022/23. Nogle af besparelserne lyder på en reducering i antallet af medarbejdere.

Ambus nye bronkoskop åbner døren til særlige operationsstuer

Efter at have fået godkendt sin nye femte generation af engangsbronkoskoper i både USA og i EU får Ambu nu adgang til de eftertragtede operationsstuer, bronchoscopy suites, til mere komplicerede procedurer, fortæller det danske medicoselskabs salgschef.

Svært halvår for Smith & Nephew

Smith & Nephew nedjusterer forventningerne til året efter er svær start på 2022, hvor covid-19, logistikkrise og inflation har sat sit præg.

1 - 25 af 9078

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier