MedWatch

Medico & Rehab

Analytiker: Sonovas melding om USA presser WDH

Tirsdagens regnskab fra schweiziske Sonova indeholdt en bemærkning om det amerikanske marked for høreapparater, der særligt kan påvirke William Demant, mener Ole Henrik Bang-Andreasen fra ABG Sundal Collier.

GN-vikar tavs om mulig direktørpost

Marcus Desimoni, der er finansdirektør hos GN Group og fungerende topchef for GN Hearing, vil ikke kommentere, om han er kandidat til permanent at overtage posten som adm. direktør i høreapparatsdivisionen efter Anders Hedegaard.

Acarix finder ny topchef internt

Det svensk-noterede, danske medicoselskab Acarix har udpeget en ny adm. direktør. Valget er faldet på selskabets kommercielle direktør, som efter mindre end et halvt år i selskabet er klar til topjobbet.

Danske Medtronic leverer endnu et rekordår

Den danske afdeling af Medtronic har slået sin egen rekord fra sidste år og hiver mere end end halv mia. kr. hjem på salget i Danmark. Et frasalg betyder dog, at selskabet fremover står til at miste en del af produktsalget i Danmark.

Ambu tror på nemmere salg af nye produkter

Medicoproducenten Ambu planlægger flere nye lanceringer i indeværende regnskabsår, og selvom topchef Lars Marcher ikke lader forventningerne til salget af disse fylde meget i sin guidance, så tror han alligevel, at Ambus sælgere får nemmere ved at overbevise kunderne, da Ambu allerede har banet vejen for engangsudstyr.

Ambu rammer plet med forventningerne

På trods af et salg af omkring 10.000 videoskoper mere end ventet leverer Ambu mere eller mindre præcist på forvetnings-målstregen, hvilket måske kan skuffe nogle analytikere, der havde håbet på lidt bedre resultater, end hvad der var guidet efter. (Opdateret 8.50)

GN udvider jagt på vækst i omkostningstung niche

Når et partnerskab fungerer godt, og når der er potentiale til væsentlig mere, er der al mulig grund til at udvide og styrke det, mener Marcus Desimoni, fungerende topchef i GN Hearing, der netop har udvidet et samarbejde med australske Cochlear betydeligt.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier