MedWatch

Medico & Rehab

Uklare meldinger hæmmer Ambus aktie

Den seneste tids udmeldinger fra Ambus ledelse skaber uklarhed omkring prognoserne for selskabet, mener flere analytikere, som savner mere klarhed om især det amerikanske marked.

Coloplast vil fortsætte store investeringer i USA

Når Coloplast sidst på måneden lancere en ny strategiplan, vil det fortsat være med stort fokus på USA, som finansdirektør Anders Lonning-Skovgaard beskriver som det marked, hvor medicoselskabet fortsat har de største muligheder.

Welfare Tech: Umuligt at nå fælles ansøgning om sundhedsklynge før deadline

Arbejdet for at møde hinanden i en fælles ansøgning om en ny, national klynge for life science-virksomheder når ikke i mål inden deadline, erkender klyngeorganisationen Welfare Tech, der i månedsvis har forhandlet med Lægemiddelindustriforeningen Lif og en række andre organisationer om at finde fælles fodslag, siden samarbejdet kuldsejlede tidligere i år.

Nordjyske life science-virksomheder kaster sig ind i kampen om national klynge

Selvom den nordjyske klynge af life science-virksomheder, LSI, er medunderskriver på Lifs store fælles ansøgning om en kommende superklynge for branchen, har de nordjyske selskaber nu meldt sig ind i Welfare Tech, som står bag en konkurrerende ansøgning. "Det er et signal," siger bestyrelsesformand. (Rettet)

GM Medical tredobler overskuddet

Medico-selskabet GM Medical fra Birkerød havde godt gang i forretningen i 2019, hvor det mere end fordoblede bruttofortjenesten og tredoblede bundlinjen. I år har fimaet, der arbejder inden for blandt andet diagnostik, anæstesi, sterilcentraler og ultralyd, undgået at blive påvirket af coronapandemien.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier