MedWatch

Medico & Rehab

Rehabchef: EU's Horizon 2020-program er uegnet til små firmaer

EU's støtteprogram til forskning og udvikling, Horizon 2020, kræver så omfattende en ansøgning, at det reelt set ikke er egnet til mindre virksomheder, mener direktøren for det lille rehabfirma Qimova, der dog efter en lang proces modtog knap 11 mio. kr. Ansøgningshjælpen fra EU-myndighederne kunne firmaet ikke bruge til meget.

Valby-selskab bag nygodkendt sædtest overvejer børsnotering

Danske Motilitycount har store ambitioner efter at have fået godkendt en test af mænds sædkvalitet til markedsføring i USA. Selskabet har allerede allieret sig med en lokal distributør, og nu overvejer man en børsnotering på det mindre fællesnordiske marked Spotlight.

Fransk prisreform rammer Coloplast

Coloplasts produkter inden for stomi, kontinens og sårpleje bliver ramt i en ny fransk reform, der sender priserne ned på medicoselskabets produkter.

Aktionærforeningen opfordrer Finanstilsynet til at undersøge Ambu

Oven på dramatiske kursfald, divergerende udmeldinger, store bonusprogrammer og pludselig nedjustering opfordrer Aktionærforeningen nu Finanstilsynet til at indlede en formel undersøgelse af medicoselskabet Ambu – hvis altså ikke tilsynet allerede er i gang. Ambu vil hverken be- eller afkræfte, om det sidste er tilfældet.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier