MedWatch

Medico & Rehab

Nordjysk forhandler af brugte scannere går på børsen

Scandinavian Medical Solutions køber og sælger brugte hospitalsscannere og vil nu rejse omkring 30 mio. kr. gennem en notering på den københavnske børs First North. Pengene skal udvide salgsteamet og øge lagerbeholdningen og gøre Aalborg-virksomheden til en afgørende spiller på verdensmarkedet for brugt billeddiagnostisk udstyr.

Thomas Feldthus bliver formand i genfødt migræneselskab

Migrænevirksomheden Rehaler er født ud af det tidligere Balancair, som gik konkurs efter et brud med Vækstfonden og flere tidligere investorer. Stifterne har købt migræneapparatet ud af konkursboet og kører nu videre i det nye selskab med den tidligere Saniona-mand Thomas Feldthus som ny bestyrelsesformand.

Perrigo sluger Compeed-ejer for 13 mia. kr.

Det forhenværende Coloplast-produkt Compeed er kommet på nye hænder efter at Perrigo har købt den franske virksomhed HRA, der er specialiseret i forskellige forbrugersundshedsprodukter.

Coloplast åbner ny fabrik i Costa Rica

Coloplast bygger fabrikker for over en halv mia. kr. i Costa Rica for at understøtte selskabets forventede vækstrater til især det amerikanske marked. Den første af to fabrikker åbner i dag.

Danske Olympus lander flad vækst i coronaår

I den danske afdeling af teknologigiganten Olympus er man fint tilfreds med den flade vækstkurve, som virksomheden har indkasseret, når man tager pandemien og frasalget i kameraforretningen i betragtning.

Konkurrent afviser Ambus påståede forspring

Coronapandemien har sat fut under markedet for engangsbronkoskoper, som er mest i fokus for den japanske Ambu-konkurrent Pentax. Adm. direktør Gerald Bottero afviser Ambus påstand om at have et stort forspring til sine nærmeste internationale forfølgere.

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier