MedWatch

Medico & Rehab

Medicofirma klar med covid-19-test om 4-6 uger

Det danske medicoselskab Qlife, der har udviklet et apparat til analyse af blodprøver, går nu sammen med et finsk-baseret diagnostikselskab om at udvikle en test til at bestemme, om en patient har covid-19. Testen er klar om 4-6 uger, siger adm. direktør.

Medicogigant lancerer lyntest til diagnostik af covid-19-sygdom

Abbott har fået tilladelse af de amerikanske sundhedsmyndigheder til at lancere en ny test, der på fem minutter kan fortælle, om en patient er smittet med coronavirus. Det er selskabets anden godkendte test til formålet, og Abbott opruster nu produktionen til fem millioner test om måneden.

Stort diabetesudbud annulleret på grund af coronakrisen

Coronakrisen får nu tovholderne bag et nationalt udbud af levering af udstyr til diabetikere i alle landets regioner til at annullere udbuddet, der har en værdi på mere end en halv mia. kr., men som også har mødt stor kritik.

Lægemiddelstyrelsen sætter tilsyns- og kontrolopgaver på pause

For at leve op til myndigheders restriktioner om tæt samvær stopper Lægemiddelstyrelsen nu sine fysiske kontrolbesøg på virksomheder, hospitaler og laboratorier. Den danske styrelse samarbejder med det europæiske medicinalagentur EMA om nye kontrolmetoder.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier