MedWatch

Medico & Rehab

Rekordsalg af tilbehør kompenserer for tabt udbud hos Sonova-ejet hørefirma

Selskabet Advanced Bionics har i seneste regnskabsår øget salget af tilbehør til cochlear-implantater, og det er tiltrængt, for som taber af sidste års udbud af netop implantater står indtjeningen på kerneydelsen i stampe. Firmaet lever nu kun på ejerens nåde, der har givet tilsagn om støtte i et år fra nu.

Analytiker: Ny topchef har ryddet op i Ambu

Efter et turbulent forår har Ambus nye adm. direktør Juan-José Gonzalez ryddet op i selskabet og lagt en ny linje, vurderer Danske Bank, og det får en række kapitalforvaltere og hedgefonde til at mindske deres shortpositioner i aktien.

Roche smeder alliance med dansk testcenter for medico og rehab

Roche Diagnostics' danske afdeling har indgået et partnerskab med innovationscenteret Nordic Health Lab på Nordsjællands Hospital. Sammen vil parterne sparke gang i udviklingen af løsninger til blandt andet tidlig opsporing og forebyggelse inden for de større sygdomsområder.

Rehabbranchen: Kommuner tøver med velfærdsteknologi

Det har konsekvenser for både borgere og kommunernes økonomi, at ny velfærdsteknologi kun i ringe grad bliver taget i brug. Det mener brancheforeningen for hjælpemidler og velfærdsteknologi, som peger på en løsning.

Innovationsfonden drysser millioner over københavnsk diagnostikfirma

Health tech-firmaet Radiobotics, der udvikler algoritmer til at spotte sygdomme på røntgenbilleder, har scoret 2,1 mio. kroner fra Innovationsfonden til at udvide teamet med ingeniørkræfter og lancere i EU til næste år og USA året efter. ”Om fem år omsætter vi 200 mio. kroner," lyder det fra selskabet.

Demant: Ingen tegn på stjålne persondata ved hackerangreb

Efter en gennemgang af sine it-systemer har høreapparatselskabet Demant ikke fundet indikationer på, at personfølsom data er blevet læst eller stjålet under det hackerangreb, som ramte virksomheden for tre dage siden. Demant holder stadig sine vigtigste it-systemer lukket.

Widex-arving forsøgte at overtale Jørgen Jensen til at blive

Næstformand i WS Audiology, Widex-arvingen Jan Tøpholm, forsøgte til det sidste at overtale Jørgen Jensen til at blive i rollen som adm. direktør for den dansk-tyske høregigant, men måtte opgive til sidst. ”Jørgen var for stærk i sin overbevisning, og jeg forstår ham sådan set godt,” lyder det fra næstformanden.

Demant bekræfter angreb

Høreapparatsselskabet Demant bekræfter, at det er ramt af et angreb fra cyberkriminelle. Situationen er under kontrol, lyder det.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier