MedWatch

Medico & Rehab

Høreapparatboss optaget på liste over prominente danskere

Topchefen i høreapparatkoncernen Demant er sammen med blandt andre en minister og en internationalt anerkendt topforsker blandt de personer med tilknytning til den danske life science-industri, som i 2019 er blevet optaget i Kraks Blå Bog over de mest indflydelsesrige, nulevende danskere.

Ambu-rival satser voldsomt på engangsmarked

Boston Scientific ånder danske Ambu i nakken, når det drejer sig om markedet for engangsprodukter til endoskopiske undersøgelser. Det amerikanske selskabs første engangsendoskop er et såkaldt duodenoskop, som selskabet regner med at kunne lancere inden udgangen af i år.

FDA advarer diabetikere: Lad være med at bruge uautoriseret udstyr

Det amerikanske lægemiddelagentur, FDA, har sendt en advarsel til landets diabetikere om, at de ikke skal bruge uautoriseret udstyr til automatisk dosering og levering af insulin. Det sker, efter en patient er kommet alvorligt til skade ved at bruge uautoriserede løsninger.

Komponentfirma vinder skatteslagsmål om 800.000 kroner

Silkeborgselskabet Estron, der leverer udstyr til samtlige af de største høreapparatskoncerner i verden, har fået medhold ved EU-Domstolen i en årelang tvist med de danske skattemyndigheder om klassificering af udstyr til høreapparater.

Læger skyder Ambus væksthåb ned

Mens Ambu drømmer om at erobre en større del af det gigantiske milliardmarked for endoskoper, sår to af landets førende eksperter nu tvivl om et af Ambus vigtigste salgsargumenter.

Direktør for dansk Roche-selskab lander topjob i Holland

Den adm. direktør for Roche Diagnostics' danske afdeling er blevet udnævnt til en tilsvarende stilling i Holland. Hun fortsætter imidlertid "på interim-basis," oplyser Roche og afviser, at topchefen på den korte bane skulle på vej væk fra Danmark.

Laboratorieleverandør blev ramt hårdt af Novos spareplan

Både top- og bundlinje faldt for laboratorieleverandøren Holm & Halby i 2018, efter et rekordår i 2017. Det skyldes en markant nedgang i fjerde kvartal som følge af en spareplan hos storkunden Novo Nordisk, men væksten forventes i den grad at vende tilbage i år, hvor toplinjen skal op i 125 mio. kr.

Fyreseddel udløser formandsskifte i Medicoindustrien

Lars Marchers fyring i Ambu har sat gang i en rokade i brancheorganisationen Medicoindustrien, hvor Marcher må sige farvel til formandsposten. "Vi mister en vigtig stemme," lyder det fra direktøren i foreningen, der allerede fredag satte en ny mand i spidsen for organisationen.

Lars Marcher takker ansatte i Ambu: "I er stjernerne"

Siden den pludselige og abrupte fyring af Lars Marcher i Ambu har hovedpersonen selv forholdt sig tavs, men i et opslag på Linkedin giver han sig nu til kende. Her takker Marcher de ansatte i Ambu og ønsker sin afløser velkommen.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier