MedWatch

Medico & Rehab

Selskab ramt af forvirring: Nyt navn skal åbne investorernes lommer

Selvom det danske life science-selskab Medtrace allerede har fået tilsagn om investeringer for 100 mio. kr., så er virksomheden endnu ikke i mål med finansieringen af et kommende fase 3-studie. Nu skifter virksomheden navn for at opklare misforståelser blandt potentielle investorer.

Bortvist sygehusansat er serieiværksætter med et blakket ry

Christian Pedersen, som for nylig blev bortvist fra sit job på Slagelse Sygehus, er tidligere Venture Cup-vinder og modtog i 2013 Carewares Iværksætterpris for en tilsyneladende lovende opfindelse. Allerede en måned senere afbrød Careware dog samarbejdet med den unge iværksætter.

Proteseproducenten Össur samler forretningen i stor sparerunde

Den islandske proteseproducent Össur, som holder til på den danske børs, er i fuld gang med at samle en større del af forretningen på færre placeringer, men forretningen for de bioniske lemmer er fortsat afhængig af Island – rekrutteringen er for svær andre steder.

Sundhedsreformen er uklar omkring hjælpemidler

Det kunne se ud som om, at der er nogle positive takter på hjælpemiddelområdet i den nye sundhedsreform, men det er uklart, hvor stor indflydelse den egentlig får, siger chefen for industriens brancheforening.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier