MedWatch

Medico & Rehab

Convatec i Danmark henter ny chef for finanser i Leo Pharma

Den danske afdeling af medicofirmaet Convatec har været på rov hos Leo Pharma og derfra hentet en ny chef for finanserne til et af Convatecs fire forretningsområder, der opererer fra Danmark. Med posten følger også titlen som formand for Convatec i Danmark.

FDA siger god for Acarix' hjerteudstyr

Medicoselskabet Acarix, der er spundet ud af Coloplast, har fået de amerikanske lægemiddelmyndigheders accept af virksomhedens Cadscor system til diagnosticering af hjertepatienter.

Danmark indgår alliance med japansk life science-netværk

Den danske ambassade i Tokyo vil forbinde de hundredvis af medlemmer af Life Science Innovation Network Japan med danske life science-klynger, videnskabsparker og branchenetværk. Målet er at tilskynde ny teknologi og innovation inden for life science.

Medicoindustrien får observatørpost i Behandlingsrådet

Efter i første omgang ikke at være blevet udpeget til en fast observatørpost i det nye danske behandlingsråd, der fra begyndelsen af 2021 skal vurdere nyt medicinsk udstyr og nye sundhedsteknologier, får Medicoindustrien nu alligevel en plads.

Coloplast trækker hundredvis af penis-implantater tilbage

Efter en stigning i antallet af klager over Coloplasts oppustelige penis-erektionsprotese, Titan, viste en intern undersøgelse, at pumperne i implantatet kan have øget risiko for fraktur, og virksomheden trækker nu ubrugte produkter tilbage fra en periode på 3,5 år.

Ambu klar til priskrig på markedet for engangsudstyr

Ambu ser øget konkurrence og indtræden fra en helt ny storspiller på markedet for engangs-endoskoper i det kommende år. Topchef Juan Jose Gonzalez er klar til at svare igen på den øgede konkurrence ved at presse priserne for endoskoper til engangsbrug i bund.

Ambu peger på tidligere Widex-boss som ny formand

Jørgen Jensen, tidligere topchef i høreapparatproducenten Widex, er indstillet som ny formand for bestyrelsen i Ambu, der til december siger farvel til Lars Rasmussen, som stopper på grund af en anonym mail, der havde rejst tvivl om hans habilitet. (Opdateret)

Olympus venter underskud

Japanske Olympus, der blandt andet er konkurrent til Ambu, regner helt imod analytikernes forventninger med negative tal på bundlinjen i det kommende år.

Ambu lancerer afløser for kuldsejlet væksthåb i 2021

Ambu udvider i regnskabsåret 20/21 porteføljen af engangsprodukter til kikkertundersøgelser med flere nye produkter, blandt andet en afløser for tidligere tiders store væksthåb, SC210, som selskabet aldrig sendte på markedet efter problemer med styremekanismen.

Ambu har gennemført afgørende omstilling i USA på halv tid

Et år efter, at Ambu valgte at hive det kommercielle setup i USA hjem på egne hænder, ser adm. direktør Juan Jose Gonzalez tilbage på et forløb, der har givet overraskende positive resultater på trods af en coronakrise, som topchefen anser for sin største udfordring i det kommende år.

Ambu venter organisk vækst på op til 20 pct. næste år

Ambu venter i det nye regnskabsår 2020/21 en organisk omsætningsvækst på 17-20 pct. i lokal valuta, samtidig med at virksomheden ser en række nye konkurrenter træde ind på markedet, som presser det danske medicoselskab til at satse hårdt på innovation.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier