MedWatch

Medico & Rehab

Ny lov skal beskytte virksomheders hemmeligheder

Forretningshemmeligheder er blevet så vigtige, at de nu får deres egen lovgivning, og det kan blive særlig vigtigt for life science-industrien, siger en advokat, da det lægger pres på både virksomhederne og deres ansatte.

Virksomheder vil erobre Mellemøsten

Efterspørgslen på sundhedsydelser vokser hastigt i Mellemøsten og det samme gør danske virksomheders eksport til regionen, der nu har rundet 5 mia. kr.

Reuters: Kinesere vil købe J&J's diabetesforretning

Amerikanske Johnson & Johnson kan være på vej til at sælge sin forretning for diabetesudstyr for godt 24 mia. kr., efter flere kinesiske aktører ifølge Reuters har vist interesse i at overtage forretningsdelen.

Ambu-topchef: Medier bærer skyld for manglende børsnoteringer

Lars Marcher, adm. direktør i medicovirksomheden Ambu, mener, at de danske erhvervsmedier er en del af årsagen til, at der ikke har været en medico-børsnotering herhjemme siden 2009. "95 pct. af det, du læser i avisen i dag, handler om C25-selskaber," siger han.

Chemometec opjusterer efter stærk start

Begyndelsen af regnskabsåret har været mere positiv end ventet hos Chemometec, der nu opjusterer forventningerne til driftsresultatet og forventer en omsætning i den høje ende af det tidligere udmeldte interval. (Opdateret 13.18)

Amerikansk storbank er lunken på høreapparatsektoren

Investeringsbanken Citigroup har startet dækning af de to danske høreapparatselskaber William Demant og GN Group, men man ser ikke et helt store lys i nogen af aktierne. Det samme gør sig i øvrigt gældende, når det drejer sig om andre selskaber i sektoren.

Amerikansk WDH-rival fortsætter deroute

Efter en tung nedjustering fortsætter den negative udvikling for Natus Medical, der købte Otometrics fra GN Hearing og som er en rival til William Demant på det diagnostiske område.

Acarix starter studie af håndholdt hjerteudstyr

Det danske medicoselskab Acarix, som sidste år gik på børsen i Sverige, indleder nyt studie af selskabets CADScor System til diagnosticering af koronararteriesygdom. Resultaterne ventes klar i begyndelsen af 2020, og målet er at udbrede teknologien til flere end de tre lande, det allerede er lanceret i.

Otometrics-problemer kan have givet markedsandele

Mandag måtte amerikanske Natus Medical, der i efteråret 2016 overtog GN Hearings division for diagnostiske instrumenter, Otometrics, melde om skuffende resultater grundet blandt andet vanskeligheder i netop Otometrics.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier