MedWatch

Medico & Rehab

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

Nordjysk fond vil kaste trecifret millionbeløb i velfærds- og sundhedsteknologi

Et investeringsselskab ejet af rigmanden Anders Holch Povlsen er gået sammen med en forskerpark i Aalborg om at oprette en ny fond, der skal foretage seed-investeringer i projekter inden for velfærds- og sundhedsteknologi. Fonden etableres med 100 mio. kr. i ryggen, men målet er at rejse yderligere 300 mio. kr. inden for det kommende år.

Ambu mister global salgschef

Den danske medicovirksomhed Ambu har i al ubemærkethed sagt farvel til sin globale salgschef, der i stedet er blevet ny chef for Otometrics, som indtil efteråret 2016 var en del GN Hearings division for diagnostiske instrumenter.

Ambu får godkendt engangskoloskop i EU

Medicoselskabet Ambu har nu fået CE-mærkning af et produkt til kikkertundersøgelser i tarmen. Produktet, som man overtog gennem et opkøb sidste efterår, blev for få måneder siden også godkendt i USA.

Rehab-selskab går på opkøbsjagt efter børsnotering

Det svenske selskab Handicare har for nylig gennemført én af de største børsnoteringer af et medicoselskab på globalt plan i mange år. Godt en halv mia. kr. fik selskabet i kassen, der hovedsageligt skal bruges på ekspansion og opkøb, fortæller adm. direktør i Handicare Asbjørn Eskild.

J&J modtager tocifret milliardbud på diabetes-selskab

En kapitalfond har tilbudt at købe Johnson & Johnsons datterselskab Lifescan, som sælger blodsukkermålere til brug i diabetesbehandling, for et tocifret milliardbeløb. J&J har selv sat forretningsdelen til salg, og en handel ser ud til at blive en realitet.

Siemens rejser milliarder i børsnotering

Med en børsnotering på 4,2 mia. euro har Siemens sikret sig pladsen som den næststørste børsnotering i Tyskland i næsten tyve år, men kapitalrejsningen var i den lave ende af selskabets egne ambitioner.

Jefferies: "GN er vores foretrukne høreapparatnavn"

"GN forbliver vores foretrukne høreapparatnavn og er godt positioneret til at levere igen i 2018," hedder det i en ny analyse fra Jefferies. Finanshuset ser et enormt potentiale i den danske koncern, der endnu ikke er indregnet i aktiekursen.

Ny amerikansk fremgang til GN Hearing

Den danske høreapparatskoncern GN Hearing fortsætter de gode takter i den amerikanske salgskanal Veteran Affairs, hvor GN nu snupper kunder fra markedslederen Sonova. ”En interessant udvikling, der vidner om en mere permanent styrket markedsposition,” mener Sydbank-analytiker.

2curex får 11 mio kr fra EU-program

Børsnoterede 2curex har modtaget første halvdel af den bevilling fra EU-programmet Horizon 2020, der skal gå til den kliniske validering af selskabets testværktøj.

Medicoselskaber får igen advarsler fra FDA efter infektioner

Tre producenter af endoskoper til tolvfingertarmen har for anden gang fået en advarsel af de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, efter en sag hvor endoskoperne formentlig har været årsag til dødelige infektioner. Aktien hos danske Ambu, der konkurrerer med selskaberne, stiger efter nyheden.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier