MedWatch

Medico & Rehab

Ambu vil mødes med aktivister

"Lige muligheder er en vigtig sag, som fortjener opmærksomhed," siger adm. direktør Juan Jose Gonzalez fra Ambu, efter at organisationen 'Kvinder i Bestyrelser' har målrettet en kampagne for ligestilling mod medico-virksomheden.

Aktivister retter kampagne mod Ambu

Organisationen 'Kvinder i bestyrelser' har udpeget Ambu som en af de ti dårligste virksomheder i Danmark, når det kommer til at hverve kvinder til bestyrelsen og direktionsgangen. Aktivisterne har sendt selskabet en gave.

Direktørjagt slog fejl: Medicofirma forfremmer videnskabelig direktør

Det fynske medicoselskab RSP Systems har trods grundig søgning ikke kunnet tiltrække en ny topchef, efter at den foregående blev gået i sommer. I stedet må den videnskabelige direktør træde til. "Ikke den ideelle løsning," siger manden selv, der nu skal stå i spidsen for en snarlig lancering af en blodsukkermåler og en kapitalrejsning.

Analytiker: Ny aftale løfter salget hos Coloplast men kan give lavere priser

En del af de amerikanske hospitaler, der gennem indkøbsorganisationen Premier mandag har indgået en fællesaftale med Coloplast, var i forvejen på kundelisten hos det danske medicoselskab, og kan ifølge Sydbank-analytiker Søren Løntoft Hansen derfor formentlig se frem til lavere priser på stomiprodukter fra Coloplast.

Coloplast vinder amerikansk stomiaftale

I de kommende tre år skal Coloplast levere stomiprodukter gennem den amerikanske indkøbsorganiation, Premier, efter at have vundet en stor indkøbsaftale hos dem.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier