MedWatch

Medico & Rehab

Professor: Øresundsklynge gavner virksomheder og ansatte

Øresundsområdet er blevet hjemsted for hundredevis af virksomheder i life science-branchen. Det giver grobund for lokale alliancer, men kan også føre til bedre vilkår for den enkelte ansatte i industrien, fordi selskaberne må konkurrere om arbejdskraften, vurderer professor.

William Demant er færdig med at være en passiv ejer

Når William Demant Holding sakser i navnet så koncernen blot bliver til Demant, bliver det samtidig fulgt op med en større intern kommunikationsrunde, som skal understøtte forbindelsen mellem de mange datterselskaber.

Apple Watch diagnosticerer hjertesygdom i spritnyt studie

Teknologikæmpen Apple har i et nyt studie dokumenteret, at selskabets Apple Watch kan bruges til at spotte hjertesygdomme. Det viser data fra forsøget, der er lavet i samarbejde med Stanford University, og som også danske Assemble har en aktie i.

Løkke vil oprette nyt behandlingsråd

Lars Løkke Rasmussen vil udvide omfanget af prioriteringer på sundhedsområdet og vil oprette et nyt behandlingsråd, der skal vurdere pris og effekt af ikke-medicinske behandlinger.

Venturefonde øjner guld i Øresunds life science-klynge

Med hundredvis af virksomheder i life science-branchen og flere end 42.500 ansatte har Øresundsområdet udviklet sig til et slaraffenland for venturefonde på jagt efter lovende investeringsmuligheder. "Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til," lyder rationalet fra en af fondene, der har set sig lun på regionens life science-klynge.

Hørefirma glipper millionsalg på tabt særstatus hos Cochlear

Det danske høreimplantatselskab Danaflex er gået fra at være eneforhandler i Danmark af produkter fra den australske høreimplantatkæmpe Cochlear til nu kun at være såkaldt serviceprovider med dyk i indtjening og reduceret overskud til følge. Alligevel kalder den adm. direktør årsregnskabet for "mere end tilfredsstillende".

2curex vil prøve kræfttest til forebyggende brug

I samarbejde med Bispebjerg Hospital sætter danske 2curex gang i et forstudie af anvendeligheden af selskabets kræfttest som middel til at forebygge, at forstadier til kræft bliver til egentlig sygdom.

Medicoleverandør fordobler overskud

Især salget af monitoreringsudstyr er med til at fordoble den nordiske medico-gruppe Vingmed Vicares overskud i forhold til 2017, der dog lander et godt stykke fra rekord-resultatet for fem år siden. "Det svinger, og det er en del af vores hverdag," siger direktøren.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier