MedWatch

Medico & Rehab

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 28

Novo Nordisk annoncerede stor fyringsrunde i Japan, og det stjal fokus i en - trods sommervarmen - begivenhedsrig uge, der også bød på direktørskifter i et Widex-selskab og Asarina Pharma, en fusion mellem en medico-startup og et software-selskab samt ikke mindst et nyt samarbejde mellem Genmab og et tysk firma til en værdi af 345 mio. kr. Gik du glip af noget? Få hele overblikket her.

Rigmandsfamilie bag Widex: Derfor investerer vi i diabetesalarmer

Der er fordele at hente ved at spænde bredere end kerneforretningen i høreapparatskoncernen Widex. Derfor har Søren Westermann, der sammen med Tøpholm-familien står bag holdingselskabet Widex Holding, kastet millioner efter selskabet Uneeg Medical, der blandt andet har en diabetesalarm på vej.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 26

Novo Nordisk præsenterede nye gode data på sin GLP-1-tablet og slog dørene op til en dansk fabrik, hvor midlet skal produceres, mens Virogates blev det seneste life science-selskab på børsen i Danmark. MedWatch giver dig overblikket over ugens vigtigste nyheder fra dansk life science.

Ambu-chef: Følger samme strategi som Apple

Aktiekursen på medicoselskabet Ambu er steget med mere end 5500 procent over de seneste 10 år, og det skyldes blandt andet inspiration fra teknologigiganten Apple, lyder det fra den adm. direktør.

Bioporto udskyder FDA-ansøgning til juli

Diagnostikselskabet Bioporto melder, at det vil ansøge om at få godkendt sit absolutte hovedprodukt, NGAL-testen, hos FDA i juli, hvilket betyder, at selskabet udskyder sin udmeldte plan om en ansøgning i andet kvartal.

Medie: GE spinner life science-afdeling ud

Ifølge Wall Street Journal vil General Electric senere i dag præsentere en plan om opsplitte koncernen, sådan at blandt andet health care-forretningen bliver en selvstændig virksomhed.

Analytikere: Høretabsmedicin vil ikke disrupte branchen – endnu

Medicin mod høretab rykker stadig nærmere og kan på sigt blive en konkurrent til de etablerede høreapparatsselskaber. Et færdigudviklet lægemiddel har dog stadig lange udsigter, men det til trods bør selskaber som GN Hearing og William Demant holde et vågent øje på udviklingen.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier