MedWatch

Allergiselskab fejler vigtigt peanutstudie

Det franske allergiselskab DBV Technologies har fejlet et vigtigt senfasestudie med selskabets behandling af peanutallergi. Aktien faldt med 60 pct.

Foto: Colourbox

Et fase 3-studie med en behandling mod peanutallergi er ikke faldet ud som forventet for det franske allergiselskab DBV Technologies.

Ifølge Reuters har man i studiet testet plastret Viaskin Peanut hos 356 børn mellem 4 og 11 år. Plastret missede det primære mål om at opnå en vis tolerance overfor jordnødsprotein.

DBV Technologies er noteret på Nasdaq og aktien faldt 60,5 pct. til 19 dollars oven på nyheden.

På trods af det fejlede studie fastholder selskabet, at man fortsat vil indsende en registreringsansøgning til de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, næste år.

DBV Technologies tester også et lignende plaster til behandling af komælksrelaterede i allergier. Her er man i fase to og forventer resultater i starten af næste år.

Konkurrenten Aimmune Therapeutics, der udvikler en oral allergipille mod peanutallergi, steg med cirka 40 pct. til 35,65 dollars.

Aimmune meddelte i sidste uge, at man har indgået et samarbejde med Sanofi og Regeneron om at lave en allergicocktail med Aimmunes immunterapi mod peanutallergi sammen med Sanofi og Regenerons blockbusterhåb Dupixent (dupilumab).

Peanutselskab vil parre immunterapi med blockbusterhåb

Peanutselskab viser gode fase 2-data

Allergiselskab klar til nyt peanut-studie

Allergiselskab stiger på nye peanutdata

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier