MedWatch

Solomon-selskab rejser trecifret millionbeløb forud for afgørende studier

Tidligere Zealand Pharma-topchef David Solomon har rejst et trecifret millionbeløb i sit nye selskab Akari Therapeutics. Pengene skal bruges til at gennemføre afgørende senfasestudier med selskabets hovedkandidat næste år. Til trods for den gode nyhed er Akari-aktien blevet trykket, men det bekymrer ikke topchefen.

David Solomon, der var adm. direktør for Zealand Pharma fra 2008 til 2015, har netop fyldt pengekassen op i sit nye selskab Akari Therapeutics forud for afgørende fase 3-studier med selskabets hovedaktiv næste år.

Det New York-baserede biotekselskab annoncerede sent sidste uge et offentligt udbud af sine såkaldte American Depositary Shares (ADS), værdipapirer som repræsenterer en aktie i selskabet, og aktiesalget er nu færdiggjort.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier