MedWatch

Novo-direktør: Det kan man ikke gøre meget bedre

Et amerikansk ekspertpanel under FDA stemte onsdag så godt som enstemmigt for en godkendelse af Novo Nordisks lægemiddelhåb semaglutid. Det vakte stor glæde i selskabets hovedkvarter, hvor forskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen fulgte seancen med flere hundrede kolleger.

Foto: /ritzau/Peter Hove Olesen

”16-0 og én, der ikke stemmer. Det kan man ikke gøre meget bedre. Så det var en rigtig god afslutning på en af de sædvanligvis begivenhedsrige dage ved de her panelhøringer. Det føles godt.”

Mads Krogsgaard Thomsen, koncerndirektør for forskning og udvikling i Novo Nordisk har prøvet det før. Men det gjorde bestemt ikke følelsen mindre speciel, da et uafhængigt ekspertpanel under de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, onsdag aften stort set enstemmigt anbefalede en godkendelse af selskabets lægemiddelhåb semaglutid.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier