MedWatch

Medstifter: Genmab eksisterer ikke om fem år

En af Genmabs medstiftere er overbevist om, at det succesfulde danske biotekselskab bliver opslugt af en større aktør inden for de kommende fem år.

Foto: Genmab, PR

Biotekinvestoren Florian Schönharting, der blandt andet har været med til at stifte Genmab, er overbevist om, at selskabet er lukket og slukket inden for det kommende halve årti.

Det skriver Børsen.

Men det er bestemt ikke fordi, at Florian Schönharting ikke har fidus til sit tidligere selskab. Han mener derimod, at en større aktør vil opkøbe det danske selskab på et tidspunkt i løbet af de kommende fem år.

"Jeg tror ikke, at de (Genmab, red), kommer til at leve så længe. Der er enorm kapital, som godt kender historien, og de vil tage det (Genmab, red) ud af bordet og fjerne det," siger medstifteren til Børsen.

Florian Schönharting har tidligere sagt, at Genmab-aktien burde runde kurs 2000 allerede i år, og selvom han over for erhvervsmediet trækker lidt i land i forhold til tidshorisonten, så holder han fast i det kursmål. Aktien lukkede tirsdag i kurs 1421.

Aktieekspert: Flere selskaber kan være ude efter Genmab

Efter forfejlet opkøbsforsøg kan Genmab komme i sigtekornet

Nordea: Fejlet Genmab-studie kan være en købsmulighed

Forsiden lige nu

Leo Pharma får skarp konkurrence på det danske psoriasismarked

Danske Leo Pharma får kamp til stregen på det danske marked for psoriasis-behandling, hvor antallet af førstelinje biologiske lægemidler mod sygdommen er oppe på seks, der nu skal kæmpe om en patientpopulation, der for biologiske midler stadig er begrænset.

Rehab-selskab går på opkøbsjagt efter børsnotering

Det svenske selskab Handicare har for nylig gennemført én af de største børsnoteringer af et medicoselskab på globalt plan i mange år. Godt en halv mia. kr. fik selskabet i kassen, der hovedsageligt skal bruges på ekspansion og opkøb, fortæller adm. direktør i Handicare Asbjørn Eskild.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier