MedWatch

Dansk biotekselskab har taget eget lægemiddel til fase 3

MC2 Therapeutics, der har to danske rigmandsfamilier i ejerkredsen, har indledt de afgørende forsøg med virksomhedens første psoriasis-creme.

Foto: Colourbox

Hørsholm-virksomheden MC2 Therapeutics har rekrutteret og behandlet den første patient i et pivotalt fase 3-forsøg med selskabets mest fremskredne lægemiddelkandidat, psoriasis-cremen MC2-01.

Studiet skal undersøge effekten af MC2-01, der er et nyt lægemiddel baseret på den kendte kombinationsbehandling med calcipotriol og betamethason dipropionat. Lægemidlet er i en ny formulering, der gør det muligt at lave en behandling som – i modsætning til eksisterende produkter – hurtigt tørrer ind og ikke fedter huden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier