MedWatch

Eli Lilly vinder endnu en Alimta-sejr

En afgørelse i USA forlænger nu Eli Lillys eksklusivitet på kræftmidlet Alimta, der ellers var gået af patent i 2015. Sagen følger i hælene på en lignende strid med Actavis fra tidligere i år.

Foto: /Ritzau/AP/Darron Cummings

For anden gang har Eli Lilly formået at sparke en generisk kopi af sin kræftblockbuster Alimta til hjørne. Det sker efter Eli Lilly har fået medhold i en sag hos de amerikanske patentmyndigheder over generikaproducenterne Neptune Generics, Sandoz i USA.

Dermed følger amerikanerne i hælene på de britiske domstole, som tidligere i år som tidligere i år besluttede sig for at opretholde et patent på et vitamin-regime for Alimta. Den betyder at Eli Lilly opretholder sin eksklusivitet på blockbustermidlet frem til 2021 i Storbritannien, Frankrig, Italien og Spanien. Her var sagens modpart Actavis. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Corona har udfordret og skærpet centrale dele af BII-konceptet

En central del af konceptet bag Bioinnovation Institute (BII) er den daglige gang i life science-kontorfælleskabet Cobis, hvor porteføljeselskaber har mulighed for at mødes uformelt med andre selskaber og potentielle investorer. Med corona hærgerende har det i lange perioder ikke været muligt, og det har udfordret konceptet, siger adm. direktør, Jens Nielsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier