MedWatch

Manglende udvalgsformænd til Medicinrådet ventes snart på plads

Dansk Selskab for Klinisk Onkologi forventer snart at kunne sætte navn på tre kandidater til ledige formandsposter i Medicinrådets fagudvalg.

Foto: /ritzau/Thomas Borberg

Medicinrådets jagt på formænd til de rådgivende fagudvalg ser - for en stund - ud til snart at være løst, skriver Dagens Pharma.

På vegne af Lægevidenskabelige Selskaber (LVS) har kræftlægernes faglige selskab, Dansk Selskab for Klinisk Onkologi (DSKO), fundet tre kandidater, der er interesseret i den ledige formandspost for Medicinrådets fagudvalg for brystkræft, lungekræft og æggestokkræft.

»Jeg har tre konkrete navne på personer, der har udvist interesse. Et tilsagn og to der fortsat overvejer deres kandidatur. Så jeg er optimistisk i forhold til at finde egnede kandidater til de tre formandsposter,« siger Lars Henrik Jensen, formand for DSKO, til mediet.

Indstillingerne skal efter planen drøftes på Medicinrådets møde 12. oktober.

Regioner bakker op om Medicinrådets løsningsforslag

Læger har fundet tre formandskandidater til Medicinrådets fagudvalg

Medicinrådets løsningsforslag skydes ned af læger og industri

Forsiden lige nu

Celgene indgår CNS-aftale til en potentiel værdi på 13,65 mia kr

Amerikanske Celgene har indgået et samarbejde med et biotekselskab om lægemidler mod proteiner involveret i sygdomme som Alzheimers og ALS. Det koster til at begynde med 900 mio. kr., men med fremtidige licens- og milepælsbetalinger kan værdien stige med adskillige milliarder.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier