MedWatch

Sanofi og Regeneron scorer gode data på Leo-rival

Samarbejdet mellem Sanofi og Regeneron har nu kastet nye gode senfasedata af sig på en lægemiddelkandidat mod børneeksem, der er en konkurrent til danske Leo Pharma.

Foto: Colourbox

Konkurrencen skærpes på området for børneeksem, hvor flere aktører på det seneste er kommet med nye data. Denne gang er det samarbejdspartnerne Sanofi og Regeneron, der kan fremvise gode fase 3-data for lægemiddelkandidaten Dupixent (dupilumab). Det fremgår af en meddelelse fra parterne.

Dupilumab er blevet testet mod børneeksem hos voksne med moderat til svær atopisk dermatitis (børneeksem), som ikke er kontrolleret tilstrækkeligt eller er intolerant over for cyclosporin, eller når denne behandling er medicinsk uundgåelig.

I studiet viste Dupixent med topikale kortikosteroider en væsentlig forbedring af den generelle sygdomsgrad med forbedring af huden, kløe og indrapporteret måling af livskvalitet hos patienter.

Dupixent er rettet mod proteinerne IL-13 og IL-4. Leo Pharmas tralokinumab, der er rettet mod IL-13, bliver også udviklet mod børneeksem. Her gik man i fase 3 før sommeren.

 Blockbuster fra Sanofi og Regeneron nærmer sig ny indikation

 Leo-rival gør klar til fase 3 med eksemkandidat

 Sanofi og Regeneron stopper succesfuldt samarbejde 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier