MedWatch

Fik du læst alt om Kåre Schultz' afgang?

Lundbecks nu afgående adm. direktør Kåre Schultz stjal overskrifterne mandag med udmeldingen om, at han er på vej til et internationalt topjob hos den israelske kopikæmpe Teva. MedWatch giver dig hele overblikket her.

Foto: Lundbeck/PR

Efter knap 2,5 år hos den danske medicinalkoncern Lundbeck er adm. direktør Kåre Schultz nu på vej som topchef hos verdens største producent af generikamedicin, israelske Teva. En nyhed, der i den grad stjal overskrifterne mandag. MedWatch giver dig her et samlet overblik.

Kåre Schultz forlader Lundbeck

Lundbecks adm. direktør Kåre Schultz forlader den danske medicinalkoncern til fordel for et internationalt topjob i en anden medicinalvirksomhed. Selskabet mister i samme moment dets koncerndirektør for kommercielle aktiviteter.

Læs mere

Bank forventer kraftig negativ kursreaktion på Lundbeck-exit

Lundbeck-aktien har i 2017 kun kendt én retning, opad, men det kan - i hvert fald for en stund - vende i dag, hvor markedet reagerer på nyheden om, at topchef Kåre Schultz forlader selskabet.

 

Læs mere

Teva-formand: Kåre Schultz er en leder i verdensklasse

Kåre Schultz har som Lundbeck-direktør bevist, at han kan vende en kriseramt medicinalvirksomhed, lyder det fra Tevas bestyrelsesformand.

Læs mere

Direktørens farvel koster kassen for Lundbeck-aktien

Lundbeck-aktien er under stort salgspres mandag, efter at den succesrige topchef, Kåre Schultz, har sagt sit job op. Det koster mere end en tiendedel af kursen.

Læs mere

Lundbeck-formand: ”Det er klart en overraskelse”

Det er beklageligt, at Kåre Schultz tager sin afsked med Lundbeck, men han er ikke eneansvarlig for den strategi, som har vendt skuden i virksomheden, lyder det fra bestyrelsesformand Lars Rasmussen.

Læs mere

Turnaround-eksperten Kåre Schultz skal redde presset kopikæmpe

Den israelske medicinalkoncern Teva har med udnævnelsen af danske Kåre Schultz som ny topchef sikret sig en regulær ekspert i at vende skrantende forretninger. Og det har man i den grad brug for.

Læs mere

Teva-aktien stiger på udsigten til Kåre Schultz som ny topchef

Investorerne i israelske Teva belønner selskabet på aktiemarkedet for dets rekruttering af Lundbeck-topchef Kåre Schultz.

Læs mere

"Jeg kan godt lide, når det er kompliceret og svært"

Lundbecks afgående adm. direktør Kåre Schultz har valgt at sige farvel til den danske medicinalindustri for at blive ny topchef hos den udfordrede internationale kopikæmpe Teva. ”Det var et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til,” lyder det fra Kåre Schultz.

Læs mere

Medie: Schultz kan tjene en kvart milliard i Teva

Kåre Schultz kan i bedste fald få en årsløn på 200 mio. kr., når han skifter fra Lundbeck til Teva. Det svarer til en lønforhøjelse på næsten 430 pct. Hertil kan komme bonusbetalinger på 75 mio. dollars over fem år.

Læs mere

Headhunter: Det bliver lettere at finde Kåre Schultz’ afløser

Det er ærgerligt for Lundbeck, at Kåre Schultz forlader topposten så hurtigt, men samtidig har den afgående topchef gjort jobbet mere attraktivt og gjort det lettere at finde hans afløser.

Læs mere

Kåre Schultz skal lægge arm med Novo hos sin næste arbejdsgiver

Lundbecks afgående direktør, Kåre Schultz, får med sit skifte til israelske Teva et gensyn med sin tidligere arbejdsgiver, Novo Nordisk. Novo og Teva skal nemlig senere mødes i retten i en sag om patentkrænkelse.

Læs mere

Kåres farvel til Danmark

Efter knap 2,5 år hos den danske medicinalvirksomhed Lundbeck rykker Kåre Schultz nu til udlandet til sit første store internationale topjob, som ny adm. direktør for israelske Teva. Det er samtidig et farvel til den danske medicinalindustri efter næsten 30 år.

Læs mere

Analytiker: Kåre Schultz' Lundbeck-tid vejer nok tungest for Teva

"Jeg tror helt sikkert, at Teva mere skeler til, hvad Kåre har udført med Lundbeck, end hvad han gjorde i Novo Nordisk," siger Søren Løntoft Hansen, der er senioranalytiker hos Sydbank.

Læs mere

Topchefs overraskende afgang koster Lundbeck-aktionærer dyrt

Under Kåre Schultz' tid på direktørposten er aktierne i Lundbeck steget voldsomt, og med meldingen om hans afgang tog de sig et markant fald på 13,8 procent.

Læs mere

Da Kåre Schultz trådte op på den store scene og rev sit jakkeærme af

Indsigt: Lundbecks afgående topchef er en mester i at eksekvere, lyder det hele vejen rundt. Og måske har det hele tiden været hans plan at forlade forretningen lige efter turnarounden.

Læs mere

Kåre Schultz' millionbonus overrasker amerikansk investeringschef

At have ansat Lundbecks direktør kan ende med at koste Teva Pharmaceuticals over 200 mio. kr.

Læs mere

Investorerne har talt: Kåre Schultz er over 20 mia. kr. værd

Han er alle pengene værd, siger en økonom, efter at markedsværdien i Teva Pharmaceutical er braget op.

Læs mere

Kåre Schultz afviser for tidlig exit

Der er ikke tale om at være tarvelig, lyder det fra Lundbecks nu afgående adm. direktør Kåre Schultz, som er på vej mod et topjob hos Teva. Han afviser over for Børsen, at han er gået uden at gøre sit arbejde færdigt.

Læs mere

Nordea: Afgående Lundbeck-direktør var potentiel topchef

Selvom Lundbecks adm. direktør Kåre Schultz stjal billedet mandag, er han ikke den eneste direktør, der er på vej væk. Også koncerndirektør for kommercielle aktiviteter Staffan Schüberg har valgt at indlevere sin opsigelse, og det er et stort tab, vurderer Nordea.

Læs mere

 

Forsiden lige nu

Genmab-boss om Darzalex-prognose: Der er potentiale for en opjustering

Genmab overraskede markedet med en prognose for salget af blockbusteren Darzalex, som ligger et godt stykke over analytikernes forventninger. Topchef Jan van de Winkel kalder skudsmålet realistisk, men mener også, at der er mulighed for, at selskabets forventninger kan blive hævet senere på året.

Dansk biotekselskab vil sælge aktier for op mod 1 mia kr i USA

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma, der er noteret på Nasdaq i USA, har annonceret planer om et nyt aktieudbud, som i yderste instans kan have en værdi på mere end 1 mia. kr. Det er den fjerde massive kapitalrejsning fra selskabet siden en børsnotering i USA i 2015

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier