MedWatch

Medie: Schultz kan tjene en kvart milliard i Teva

Kåre Schultz kan i bedste fald få en årsløn på 200 mio. kr., når han skifter fra Lundbeck til Teva. Det svarer til en lønforhøjelse på næsten 430 pct. Hertil kan komme bonusbetalinger på 75 mio. dollars over fem år.

Foto: Colourbox

Det er udsigten til nye udfordringer, der har fået Lundbeck-topchef Kåre Schultz til at takke ja til en stilling som topchef for israelske Teva, men udsigten til en klækkelig lønforhøjelse har nok også hjulpet beslutningen på vej.

Ifølge TV2 Business, som har kigget i Tevas indberetninger til de amerikanske børsmyndigheder, SEC, kan Kåre Schultz nemlig tjene op mod 44,5 mio. dollars, eller 275 mio. kr., i sin nye stilling, når man tæller alle bonusbetalinger og incitamentsprogrammer med.

200 mio. kr. er betalinger som kan falde i et givent år, mens Hardkåre også kan tjene 75 mio. kr. i løbet af sine første fem år i yderligere bonusbetalinger. Lundbeck betalte sidste år en lønpakke på 37,8 mio. kr. til Kåres Schultz, som dermed i yderste instans kan se frem til en lønforhøjelse på 429 pct.

"Jeg kan godt lide, når det er kompliceret og svært"

Turnaround-eksperten Kåre Schultz skal redde presset kopikæmpe

Teva-aktien stiger på udsigten til Kåre Schultz som ny topchef

Forsiden lige nu

Græske politikere skal undersøges i Novartis-sag

Det græske parlament har besluttet at nedsætte et særligt udvalg, der skal undersøge politikernes rolle i den påståede Novartis-skandale. Novartis’ græske direktør betvivler, at den overhovedet har fundet sted.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier