MedWatch

Vertex hyrer J&J-veteran som finansdirektør

Det amerikanske medicinalselskab Vertex Pharmaceuticals har hyret en ny finansdirektør, som har samlet erfaring i life science-koncernen Johnson & Johnson gennem 20 år.

Amerikanske Vertex Pharmaceuticals, der er blandt de absolut førende selskaber i verden inden for behandling af lungesygdommen cystisk fibrose, har udpeget Tom Graney som ny finansdirektør. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Han støder til selskabet allerede 13. september, hvor han vil rapportere til koncerndirektør med ansvar for driften Ian Smith, og kommer dermed ikke selv til at være en del af koncerndirektionen.

Tom Graney kommer til selskabet fra en stilling som finansdirektør i selskabet Ironwood Pharmaceuticals, som han har siddet i siden 2014. Inden da har han arbejdet for den amerikanske life science-kæmpe Johnson & Johnson igennem 20 år.

Her har han været placeret i både USA og EU, og inden han skiftede til Ironwood var han finansdirektør for J&J-datterselskabet Ethicon Surgical Care.

Vertex får udvidet godkendelse på fibrosehåb

Vertex går efter ny kombinationsbehandling på fibrosehåbet

Vertex køber ny version af sit eget middel i milliardhandel

Vertex begrænser bundlinjetab

Forsiden lige nu

Dansk biotekboss rejser 91 mio til at udfordre Novo Nordisk

Et amerikansk biotekselskab, som er grundlagt af en dansk molekylærbiolog, har rejst 91 mio. kr. til at fremme programmer inden for diabetes, fedme og fedtlever, herunder et "transformativt" diabeteslægemiddel rettet mod biologiske mål, som Novo Nordisk også arbejder med.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier