MedWatch

Saniona er nu et fase 3-selskab

Sanionas mexicanske partner Medix har nu sat gang i et fase 3-studie med et lægemiddel mod fedme fra det danske biotekselskab, som har øget sit underskud betydeligt i første halvår.

Det danske biotekselskab Saniona, som er børsnoteret i Sverige, kan nu langt om længe bryste sig af at være et senfaseselskab, da dets mexicanske partner Medix i denne uge har sat gang i et fase 3-studie med lægemiddelkandidaten tesofensine til behandling af fedme.

”I denne uge blev Saniona et fase 3-selskab. Efter blot fem års drift har vi ét program i fase 3, to i fase 2, ét i præklinisk udvikling og fem aktive forskningsprogrammer,” lyder det fra adm. direktør Jørgen Drejer i Sanionas kvartalsregskab, som blev offentliggjort onsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier