MedWatch

Biotekselskab vil have nyrekræftmiddel godkendt i første linje

Mens rivalen BMS for nylig skuffede i et klinisk studie inden for nyrekræft, så håber et amerikansk biotekselskab nu at få godkendt sit middel mod sygdommen til patienter, der ikke tidligere har fået medicinsk behandling.

Foto: Colourbox

Det amerikanske biotekselskab Exelixis vil nu have godkendt sit absolutte kerneaktiv, lægemidlet Cabometyx (cabozantinib), til behandling af patienter med nyrekræft, som ikke tidligere er blevet behandlet for sygdommen.

Selskabet skriver i en pressemeddelelse, at man har indleveret en supplerende ansøgning for Cabometyx til de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, som i april sidste år godkendte midlet til andenlinjebehandling af nyrekræfttypen renalcellekarcinom.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier