MedWatch

Dansk medicodatter betaler kæmpeudbytte trods milliontab

Efter den amerikanske moderkoncern hyrede et andet dansk selskab til at sælge sine produkter i Norden, er KCI Medical i Herlev kommet ud af sit seneste regnskabsår med et millionunderskud. Selskabet, som nu udgøres af én person med base i Ungarn, udbetaler 20 mio. kr. i udbytte til sin ejer.

Foto: Colourbox

Det danske medicoselskab KCI Medical, der indtil for nylig har levet af at sælge den amerikanske ejers hospitalsudstyr i Danmark og Finland, kommer ud af det seneste regnskabsår med et milliontab. Men virksomheden udbetaler alligevel et markant udbytte til moderkoncernen, Acelity.

I 2016 har KCI Medical således sikret sig en bruttofortjeneste på blot 3,2 mio. kr. mod 15,9 mio. kr. i 2015, mens bundlinjen ender i et minus på 2,2 mio. kr. mod et plus på 856.000 kr. året før.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier