MedWatch

Zealand-chef: ”Det er ikke et fravalg af danske investorer”

Via sin amerikanske børsnotering har danske Zealand Pharma rejst en halv mia. kr. til udviklingen af sine produkter, men tilvalget af det amerikanske investormarked skal ikke ses som et fravalg af det danske, siger den adm. direktør.  

Der var flere markante nyheder at hente for danske Zealand Pharma, da virksomheden lod sig notere ved den amerikanske børs i New York i fredags.

For det første har selskabet hentet knap en halv mia. kr. hjem til virksomheden gennem noteringen. For det andet blev virksomheden den første danske virksomhed, som har ladet sig dobbeltnotere i Danmark og USA på denne måde - der er er par andre europæiske virksomheder som hollandske Galapagos og GW Pharma fra Storbritannien, der har lavet samme finte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier