MedWatch

Analytikere løfter kursmål efter Lundbeck-regnskab

En række analytikere har løftet kursmålet for Lundbeck efter onsdagens regnskab.

Nasdaq København fondsbørsen

Onsdag morgen fremlagde medicinalselskabet Lundbeck et regnskab for andet kvartal, der bød på en positiv overraskelse på bundlinjen og en opjustering af forventningerne til 2017.

Siden har en række analytikere set nærmere på selskabets aktie, og det har ført til, at flere finanshuse har løftet kursmålet.

Investeringsbanken ABG Sundal Collier står bag den største procentvise ændring, da banken har hævet kursmålet til 430 kr. fra 375 kr., mens anbefalingen "køb" fastholdes, fremgår det af indberetninger til Bloomberg News.

Schweiziske Credit Suisse kommer lige efter med at kursmål, der er løftet til 380 kr. fra tidligere 340 kr. Finanshuset fastholder desuden anbefalingen "neutral", skriver nyhedsbureauet Reuters efter regnskabet.

Lundbecks regnskab for andet kvartal overraskede analytikerne positivt både på omsætningen, driftsresultatet (EBIT) og nettoresultatet.

Medicinalkoncernen, der især er kendt for antidepressiver, hævede desuden prognosen for året. Selskabet ser nu en omsætning på 16,7-17,5 mia. kr. samt et driftsresultat (EBIT) på 4,1-4,5 mia. kr. inklusive en positiv resultateffekt på 200 mio. kr. fra salg af to bygninger, der ikke tidligere har været indregnet i forventningerne.

Tidligere forudså Lundbeck en omsætning på 16,5-17,3 mia. kr. samt et driftsoverskud på 3,6-4,0 mia. kr.

Onsdag endte aktien dagen med et fald på 4,9 pct. til 365 kr., mens det torsdag blev til yderligere et fald på 1,3 pct. For året er LUndbeck-aktien dog steget knap 31 pct.

 

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier