MedWatch

Afgående finansdirektør: Ikke et fravalg af ALK

Flemming Pedersens tilbagetrædelse som finansdirektør for ALK skal ses som et tilvalg af en spændende mulighed og ikke et fravalg af medicinalselskabet, siger han til MedWatch. Han skifter til et fremadstormende dansk selskab i en helt anden sektor, som også har tidligere ALK-topchef Jens Bager i bestyrelsen.

Foto: ALK Abelló/PR

Flemming Pedersen fik en unik mulighed for at tage et nyt skridt i sin karriere, og det er i det lys, man skal se hans beslutning om at forlade sin stilling som finansdirektør for det danske medicinalselskab ALK. Sådan siger han om beslutningen, som blev meldt ud til fondsbørsen mandag formiddag.

”Jeg har fået en spændende mulighed, som jeg gerne vil forfølge i den næste del af min aktive karriere. Herudover har jeg været syv år i ALK og været med på en fantastisk tur med ALK. Så jeg har taget et tiltag og ikke et fravalg af ALK. Men når man tager et tilvalg, så skal man selvfølgelig fravælge noget,” siger den afgående finansdirektør i et interview med MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier