MedWatch

Kræftmiddel redder Mercks kvartal

Amerikanske Merck formår takket være ét produkt lige netop at holde kadencen på toplinjen i andet kvartal, mens bundlinjen stiger med mere end 60 pct. Alligevel sænker man sit indtjeningsestimat for hele året markant på baggrund af en ny tocifret milliardaftale.

Foto: /ritzau/AP/Daniel Hulshizer/

Mens salget er på retræte for flere af den amerikanske medicinalkoncern Mercks vigtigste produkter, så er der solid vækst i salget af ét bestemt lægemiddel, og det er med til at sikre en marginal vækst i omsætningen for selskabet i årets andet kvartal.

Selskabet, der går under navnet MSD i Europa, melder i sit kvartalsregnskab om en omsætning på 9,930 mia. dollars. Det er et enkelt procentpoint højere end i andet kvartal 2016, hvor omsætningen lød på 9,844 mia. dollars.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tvivl om finansiering bag forskningsfradrag

Regeringen vil finansiere en forhøjelse af forsknings- og udviklingsfradraget med en sanering af erhvervsstøtteordningerne, men det lader sig ikke nødvendigvis gøre, lyder det fra Erhvervsstyrelsens tidligere direktør og De Konservatives finansordfører Rasmus Jarlov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier