MedWatch

Styrelse om cannabis-notat: En beklagelig misforståelse

Danske producenter af cannabis til medicinsk brug har torsdag fået oprejsning, efter Lægemiddelstyrelsen har trukket et notat tilbage, som lagde op til destruktion af produkter og manglende mulighed for at eksportere varerne.

Foto: PR

Lægemiddelstyrelsen var en postgang for tidligt ude, da den i et notat på styrelsens hjemmeside fik taget livet af et dansk cannabiseventyr, inden det overhovedet var gået i gang. Det erkender Lægemiddelstyrelsen i et nyt skriv.

Dagbladet Børsen kunne torsdag fortælle, at landmænd og virksomheder, der vil dyrke cannabis i Danmark til medicinsk brug, ikke skulle regne med at få en forretning ud af det, fordi styrelsen lagde op til at "eventuelle produkter skulle destrueres." Samtidig ville det heller ikke være muligt at eksportere sine varer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier