MedWatch

Israelere nærmer sig fase 3 med oral insulin

Et israelsk selskab, der arbejder på at udvikle orale formuleringer af injektionslægemidler, har flere steder i verden fået patent på en kapsel, der skal indeholde flydende formuleringer af insulin og GLP-1. Selskabet nærmer sig afgørende fase 3-studier med oral insulin. Hos den danske diabeteskoncern Novo Nordisk ser man dog ikke israelerne som den store trussel.

Foto: Colourbox

Det israelske selskab Oramed Pharmaceuticals har i løbet af det seneste årti arbejdet på at udvikle insulin i tabletform og i den seneste tid har selskabet sikret sig en række patenter på både insulin og en anden type diabetesmedicin i en oral formulering.

I starten af juli måned sikrede selskabet sig et patent med det meget brede navn ”metoder og kompositioner til behandling af diabetes.” Patentet dækker over Orameds opfindelse af en kombination af analoger af insulin og GLP-1 i en kapsel, der kan indtages oralt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier