MedWatch

Mundipharma er i fuld gang med dansk omstilling

Det tidligere Norpharma, som for nylig har ændret navn til Mundipharma A/S, har fået skåret omkring 97 pct. af sin omsætning fra i 2016. Det skyldes dog primært en organisationsændring i det forhandlernetværk, selskabet er en del af, og ifølge direktør Anders Fogstrup er man nu i fuld gang med at tilpasse sig en ny virkelighed.

Foto: Mundipharma/PR

Kigger man på de rå tal, så ligner 2016 umiddelbart ikke et særligt godt år for det danske medicinalselskab Mundipharma A/S, som tidligere gik under navnet Norpharma. Selskabets samlede omsætning er således dalet med hele 97,4 pct. i forhold til 2015 - men det er der en ganske god forklaring på.

Selskabet er en del af et internationalt netværk af uafhængige medicinalvirksomheder, og mens man tidligere fungerede som et knudepunkt for den europæiske forsyningskæde i netværket, har selskabet fra starten af 2016 sagt farvel til denne del af sin forretning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier