MedWatch

Novos app-partner rejser trecifret millionbeløb

Et amerikansk selskab, der blandt andet samarbejder med Novo Nordisk om udvikling af apps til diabetikere, har sikret sig en markant kapitalindsprøjtning.

Foto: Colourbox

Det amerikanske selskab Glooko, der udvikler digitale løsninger til diabetikere og blandt andet samarbejder med Novo Nordisk, har i denne uge rejst et trecifret millionbeløb til at udvikle sin teknologi og udbrede den i en række markeder.

Det skriver FierceBiotech.

Selskabet har således gennemført en serie-C-finansieringsrunde, hvor man har rejst 35 mio. dollars, eller 228 mio. kr. I spidsen for finansieringsrunde stod canadiske Georgien Partners, mens medicoselskaberne Insulet og Medtronic også er blandt investorerne, der har deltaget.

Glooko har udviklet en såkaldt diabetes management platform, som integrerer data fra en lang række medicinsk udstyr såsom blodsukkermålere og insulinpumper. De nyrejste millioner skal bruges til at forbedre selskabets muligheder inden for kunstig intelligens og dataanalyse, skriver mediet.

Glooko indgik tidligere på året et samarbejde, der går ud på at levere "individualiserede digitale løsninger, der kan hjælpe mennesker med diabetes med f.eks. at overholde deres behandling og holde blodsukkerniveauet under kontrol".

 Novo øger digital satsning med amerikansk aftale 

 Novos app-partner udvider data-samarbejde  

 Novos diabetesapp-partner indgår ny samarbejdsaftale 

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier