MedWatch

Slut med Novo A/S

For at undgå forvirring har Novo A/S, pengetanken bag Novo Nordisk og Novozymes og en af de store life science-investorer herhjemme, besluttet sig for at ændre navn.

Foto: Novo A/S

Navnet Novo A/S skaber for meget forvirring.

Derfor har den store life science-spiller besluttet, at selskabet fremover skal være kendt som Novo Holdings for at undgå forveksling med Novo Nordisk og de øvrige selskaber i koncernen.

Derudover får man også et nyt motto "investors in life science" (investorer i life science), hvilket skal tydeliggøre, at Novo Holdings ikke kun er pengetanken bag Novo Nordisk og Novozymes, men også er en aktiv investor i den danske og udenlandske life science-branche.

Novo Holdings investerede i 2016 8,7 mia. i life science-selskaber.

”Det nye navn giver Novo Holdings en tydeligere profil og er et led i vores strategi om at blive anerkendt som en af verdens førende investorer inden for life-science med fokus på langsigtet værdiskabelse,” siger Kasim Kutay, der er adm. direktør for Novo Holdings.

I sin egenskab af life science-investor har Novo Holdings ejerskab i mere end 80 forskellige virksomheder i verden, heraf en væsentlig del med base i USA.

 Novo poster milliarder i britisk Coloplast-konkurrent

 ”Man skal huske på, at investeringer er en langsigtet forretning”

 Novo-ejet selskab investerer i muskelsvindspartner 

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier