MedWatch

Orifarm klar til opkøb for trecifret millionbeløb

Danske Orifarm har succesfuldt fået integreret det største opkøb i virksomhedens historie, og nu er man klar til mere efter et 2016, der trods lavere salg bød på bedre indtjening.

Danske Orifarm, der er Europas største parallelimportør af lægemidler, er igen klar til at bringe den store pengepung i spil. Efter at have købt virksomheden Growth House for 450 mio. kr. i sommeren 2015, har man nu igen både øjne og ører åbne.

"Der kan være store medicinalselskaber, som ændrer strategi, hvis en del af porteføljen ikke længere passer ind. Så kan man købe et, to, tre eller fem produkter, og det ser man relativt ofte. Der vil vi være en kandidat, og det kan være investeringer i alt fra ned til 10 mio. kr. og til måske 100 mio. kr.," siger Erik Sandberg, vice adm. direktør i Orifarm.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier