MedWatch

J&J: Darzalex kan runde et salg på 4 mia. dollars i 2021

Life science-kæmpen Johnson & Johnson regner med, at det Genmab-udviklede kræftmiddel Darzalex vil runde et salg på 4 mia. dollars årligt inden for de kommende fire år. Det skriver Børsen.

Foto: Genmab, PR

Når vi når frem til 2021, vil Genmabs kerneprodukt ligge på et årligt salg på 4 mia. dollars, eller 26,7 mia. kr.

Det sagde det danske biotekselskabs partner Johnson & Johnson ifølge Børsen på en investordag onsdag.

Her gennemgik det amerikanske life science-konglomerat sin lægemiddelportefølje, og Genmab-midlet er altså fortsat et af de produkter, som bliver fremhævet. Det er således ét af blot fem produkter med ”mega-blockbusterpotentiale.”

"Vores forventning om mega-blockbuster-status har ikke engang inkluderet vores undersøgende studier i solide tumorer," sagde Joaquin Duato, som er global chef for Johnson & Johnsons lægemiddelforretning, ifølge Børsen.

Den gennemsnitlige forventning til salget i 2021 er på mere beskedne 2,8 mia. dollars, skriver erhvervsmediet med henvisning til data fra Nordea Markets. Nordea har et estimat på hele 5,3 mia. dollars det år.

Genmab forventer selv, at Darzalex vil sælge for 1,1-1,3 mia. dollars i år, mens topchef Jan van de Winkel tidligere har luftet topsalgspotentiale på helt op til 10 mia. dollars.

Genmab-topchef: Darzalex-salg kan runde 67 mia kr om året

Ny Darzalex-godkendelse giver Genmab trecifret millionbeløb

Genmab-topchef: Vi kan nå vores langsigtede mål i år

Genmab hæver indtjeningen markant, men fastholder forventninger

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier